stadsstranden_banner

Cafe in the City (Amsterdam)

stadsstranden

Cafe in the City, voorheen bekend als BLINQ, is the new kid on the block. Gelegen aan het beroemde Leidseplein in het hart van Amsterdam, is deze nieuwe restaurantplek de ideale plek voor ontbijt, lunch en diner. Denk je dat je de beste in de stad hebt geproefd? Dan ben je nog niet in Café in the City geweest.

Eten en drinken

Met een menu met een breed scala aan lekkernijen is Cafe in the City ook culinair echt iets bijzonders. Begin eens met een Cold Starter als de Peking Duck Salad of de Beef Tataki, vervolg dan met een Sashimi Bowl en maak het compleet met een Cafe Steak van de houtskoolgrill of een Grilled Lobster!

cafe in the city

Sushi in the City

Probeer ook zeker de Sushi Rolls bij Cafe in the City. Je zou het niet verwachten maar de Sushi Rolls kunnen zich meten met de beste Sushi Restaurants. Met verse ingredienten a la minute voor je klaar gemaakt is dit al reden genoeg om eens Cafe in the City te bezoeken.

cafe in the city

Muziek en resident-DJ’s

Maar dat is nog niet alles: Café in de stad is de nieuwste hotspot in de late namiddag van Amsterdam geworden, met de beste resident-DJ’s die op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond de DJ-booth overnemen en de beste hits en R & B-nummers spelen om op te dansen.

cafe in the city

Inrichting

In Cafe in the City heerst een perfecte balans tussen hip en modern. De industriële uitstraling geeft het restaurant nog net dat rauwe randje waar we anno 2016 allemaal zo gek op zijn. Deze populaire nieuwkomer is the place to be voor specialiteiten uit de Aziatische keuken.

Locatie Cafe in the City

Cafe in the City is te vinden aan het Kleine Gartmanplantsoen. Dit is te vinden vlak bij het Leidseplein, het uitgaansgebied van Amsterdam. Om de hoek bij The Bulldog en vlak bij Ron Gastrobar Paris.

Details

Adres:
Kleine-Gartmanplantsoen 5,
1017 RP Amsterdam
020-330 4000

Parkeren:
Parkeren in Amsterdam Centrum is mogelijk bij Q Park Byzantium aan de Tesselschadestraat 1G. De prijs is er ook naar. Je kunt eventueel parkeren bij Parking Oosterdok aan de Oosterdoksstraat 150 voor gunstigere tarieven maar dan is een taxi aan te bevelen naar het Kleine Gartmanplantsoen.

Route:
Ga met een taxi of geef een van de parkings hierboven in voor de route

Menu:
Menukaart

Website:
http://www.cafeinthecity.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/restaurantcafeinthecity/

Instagram:
https://www.instagram.com/cafeinthecity/

Bekijk ook:
Leidseplein

Tags: , , , , , , , ,