stadsstranden_banner

Canvas op de 7e (Amsterdam)

stadsstranden

Canvas op de 7e huist op de zevende verdieping van het voormalige Volkskrant-gebouw : restaurant, bar, expositieruimte en club ineen. Rooftop Canvas is te vinden aan de Wibautstraat in Amsterdam. Het interieur is modern met de blauwe bar als eye catcher. Bij lekker weer is het goed toeven op de rooftop. Er is nu naast de grote rooftop ook een kleiner dakterras dat Petit Canvas heet. Dit kleinere dakterras kun je trouwens ook afhuren voor een feestje.

Canvas is een plek voor dag en nacht. Waar kleine verrassingen beginnen en notoire acts het licht zien. Neem een ontbijtje, het eerste biertje van de dag of wacht op de lichtjes van de nacht. Laat je verbazen door het overrompelende uitzicht, loop een verse kater op of leeg je hoofd op het terras.

Cocktails en uitzicht

Canvas op de 7e staat bekend om de betaalbare, overheerlijke cocktails en het prachtige uitzicht over Amsterdam, waarvan je in de zomer zelfs vanaf het ruime dakterras kunt genieten. Er wordt allerlei lekker eten geserveerd en zodra de zon onder is kun je losgaan op de lekkerste muziek tijdens de clubavonden.

canvas op de 7e

Modern restaurant

Met de opening van het Volkshotel is de rooftopbar Canvas op de 7e omgetoverd naar een modern restaurant met dakterras. Hier kan je prima terecht voor een hapje met goed uitzicht of om gewoon lekker te borrelen. In het weekend wordt Canvas omgetoverd tot club, waardoor een gezellig avondje zomaar nachtwerk kan worden op deze locatie.

canvas op de 7e

Petit Canvas

De oude installatieruimtes op de zevende verdieping zijn omgetoverd tot één lichte ruimte met wijds uitzicht over Amsterdam. Een plek voor onder andere intieme diners, uit de hand lopende verjaardagen en onstuimige borrels.

Club Canvas op de 7e

In het weekend wordt Canvas omgetoverd tot een van de meest bijzondere rooftopclubs van Amsterdam. Laat notoire acts je verbazen of bespeur onbekend talent. Duikel de dansvloer over en tel de lichtjes van de donkere stad.

Details

Adres:
Wibautstraat 150
1091 GR Amsterdam

Menu:
Lunch
Diner
Drank

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Restaurant:
Dagelijks: 07.00-01.00
Let op: keuken is geopend van 12.00u-22.30
Club:
Vrijdag & zaterdag: 23.00-04.00
Clubgangers betalen entree bij de ingang

Website:
https://www.volkshotel.nl/nl/canvas/

Twitter:
https://twitter.com/volkshotel

Facebook:
https://www.facebook.com/Canvasopde7e/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/325407509/

Bekijk ook:
Rooftops

Tags: , , , ,