stadsstranden_banner

Club AIR (Amsterdam)

stadsstranden

In 2010 opende Club AIR midden in het bruisende uitgaansgebied van Amsterdam haar deuren. Waar voormalig discotheek IT in de jaren ’90 & ’00 de sfeer bepaalde aan het Rembrandtplein, heeft AIR deze taak sinds haar opening op zich genomen. Door de jaren heen is AIR zich gaan richten op een aantal belangrijke waardes: tolerantie, diversiteit, creativiteit, kwaliteit en vrijheid. Ondertussen is de club een begrip in het nachtleven onder de nieuwe generatie en beperkt het zich niet tot een nationale doelgroep. Ook het internationale publiek gaat een avondje uit bij AIR Amsterdam, waardoor het jaar na jaar tot de 100 beste clubs in de wereld wordt gerekend. Door het diverse en internationale programma trekt Club AIR Amsterdam bezoekers van over de hele wereld. Van hip-hop tot house en van disco tot techno, AIR Amsterdam heeft het.

Muziek bij Club AIR

Club AIR staat bekend om haar gevarieerde programma en sound. De avonden variëren van House tot Disco en van Techno tot Hip-Hop met vaak grote DJ-namen en artiesten die live optredes doen.
Neem voor meer informatie over komende events en /of artiesten hier een kijkje in het programma van Air.

club air

Interieur

Met het nieuwste Void Acoustic Soundsystem heeft Club AIR Amsterdam een van de beste geluidssystemen van Nederland. In de ruime hal bij de entree staan 800 lockers voor onze bezoekers waar ze hun persoonlijke eigendommen in kunnen bewaren tijdens een avond uit. De club is verder voorzien van vijf bars, drie toiletruimtes, twee rookruimtes en drie zalen met elk hun eigen sfeer en uitstraling. Elke clubavond creëert AIR Amsterdam een gezellige en bijzondere beleving voor zo’n 1300 bezoekers. Naast de clubavonden van AIR kan de club ook afgehuurd worden voor B2B evenementen, lezingen en/of andere bijeenkomsten. Met ons ervaren productie team kunnen de verschillende zalen altijd naar wens worden ingericht. Of je dus komt om te feesten of een besloten event wilt organiseren: bij AIR Amsterdam ben je voor elke gelegenheid aan het juiste adres.

club Air

Air Card

Bij AIR Amsterdam kun je op twee manieren betalen voor een locker en een drankje aan de bar. Je kunt kiezen tussen het contactloos betaal systeem of ervoor kiezen om je contante geld op een AIR card te zetten. Hiermee kan je ook drankjes halen bij de bar en je locker betalen. Dit zorgt voor een snellere service met meer vrijheid en een veiligere waarborging van je geld. Geen gedoe meer met kleingeld in je zak!

club air

Details

Adres:
Amstelstraat 24
1017 DA Amsterdam
Nederland
020-8200670

Parkeren:
Op Amstelstraat 12 is een ondergrondse parkeergarage waar je 24 uur per dag kunt parkeren voor €6,00 per uur. Een andere optie is parkeergarage Stopera op Waterlooplein 28 waar je ’s nachts slechts voor €1,00 per uur parkeert.

Menu:

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Do-Za 23:00-04:00

Website:
https://www.air.nl

Twitter:
https://twitter.com/airamsterdam/

Facebook:
https://nl-nl.facebook.com/AIRAmsterdam/

Instagram:
https://www.instagram.com/airamsterdam/

Bekijk ook:
Clubs in Amsterdam

Tags: , , , , , ,