stadsstranden_banner

Club Blu (Rotterdam)

stadsstranden

Club Blu in Rotterdam is een tomeloze viering van beeld, geluid, sfeer en vorm. De club gevestigd in Rotterdam Alexander biedt de verleidelijke veelzijdigheid van een vip-ervaring in één boeiende locatie met meerdere niveaus.

Met de ultramoderne ruimte en verschillende ruimtes biedt BLU dynamische visuele en verlichtingselementen, een slim samengestelde combinatie van premier en opkomend DJ-talent en internationaal gerenommeerde kunstenaars.

Inrichting club  BLU

Met de ultramoderne ruimte en verschillende ruimtes biedt BLU dynamische visuele en verlichtingselementen, een slim beheerde combinatie van premier en opkomend DJ-talent en internationaal gerenommeerde kunstenaars.

club blu

Dress Code

BLU bezoeken moet een special venue zijn, een feest. BLU vraagt dress to impress: wees een ster. Houd er rekening mee de volgende zaken niet zijn toegestaan: hoeden, bandana’s, sandalen, sportkleding, helmen, werkkleding, tassen of naaktheid. Er is geen refund voor degenen die deze kledingrichtlijnen negeren.

Muziek bij Club Blu

De muziek die gedraait wordt bij Club Blu is voornamelijk Urban, Dancehall, Hiphop en Latin. Er komen ook geregeld top artiesten van Curacao, Aruba & Bonaire naar Nederland bij Club Blu.

Details

Adres:
Prins Alexanderlaan 37
3068 PN Rotterdam

Menu:

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:

Website:
http://clubblu.nl/

Twitter:
https://twitter.com/ClubBluNL

Facebook:
https://www.facebook.com/CLUBBLU

Instagram:
https://www.instagram.com/CLUBBLUNL/

Bekijk ook:
Clubs in Rotterdam

Tags: , , , , , , , ,