stadsstranden_banner

Club Cell (Almere)

stadsstranden

Club Cell is een uitgaansgelegenheid gevestigd in een het pand van voormalig filmhuis Cinescope aan de Schrijverstraat in Almere. Het is omgebouwd tot een luxe discotheek met een grote en een kleine zaal en sinds 2013 geopend. Club Cell is gevestigd aan de rand van het centrum van Almere-Stad.

Club Cell is een club die internationale allure uitstraalt waarbij regelmatig (inter)nationale namen draaien.Er is een VIP Lounge op de bovenverdieping met champagne en persoonlijke bediening.

Evenementen bij Club Cell

Club Cell kan voor zakelijk en privé gehuurd worden voor diverse soorten evenementen. Of het nou is voor een bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest, vergadering, schoolfeest, een verjaardag of gewoon voor het oefenen met je band of als DJ.

De volgende categorieën evenementen vind je in Club Cell:

  • Latin music events
  • Comedy avonden
  • Bijeenkomsten
  • Hardstyle music events
  • Urban music events
  • House music events

Het voormalig bioscoopgebouw is omgebouwd tot een twee zalige evenementenlocatie met een maximale capaciteit van 1200 bezoekers. De zalen zijn beide voorzien van een dansvloer, een podium, gescheiden vipruimte, meerdere bars en een volwaardige licht- en geluidsinstallatie. De beide zalen zijn onafhankelijk te gebruiken maar ook te verbinden middels o.a. de gezamenlijke rookruimte. Naast de zalen beschikt het gebouw over een ruime entreehal, een keuken met aangrenzend zitgedeelte en een gescheiden dames- en herentoilet. Op de tweede verdieping beschikt het pand tevens over twee ruime kleedruimtes voorzien van douches.

club cell

Club Cell is een nachtclub-concept en heeft in haar tweejarig bestaan podium geboden aan een verscheidenheid aan nationale- en internationale artiesten. Deze clubavonden worden doorgaans in het weekend gegeven en georganiseerd door externe partijen. De brede programmering van de evenementen sluit aan op het Almeerse publiek.

Geschiedenis

In 1993 opende Almere de deuren van een gloednieuwe bioscoop. Cinemare was geboren. Generaties Almeerders hebben zich vermaakt met de (toen) succesvolle kaskrakers zoals de Titanic, The Matrix en de eerste volledig geanimeerde film, Toy Story. In 2004 viel het doek voor de bioscoop en werd het na een grondige verbouwing een arthouse.

Nadat het arthouse geen succes bleek viel ook daarvoor het doek. In 2012 begon de omvorming van bioscoop naar entertainment gebouw. Met de start van het clubconcept ‘Cell’ was een nieuwe uitgaanslocatie in deze groeiende stad een feit. De club heeft inmiddels met artiesten als Yellow Claw, Eva Simons, Vato Gonzales, Grils love DJ’s en Tazz Angels bewezen dat het podium waardig is voor nationale- en internationale artiesten.

club cell

In 2016  opent Club Cell haar deuren voor alle soorten externe evenementen. Vorm saaie vergaderingen om tot moderne, speelse inspirerende meetings. Hef het glas op het nieuwe jaar in een stijlvolle, sfeervolle, feestelijke omgeving. Voor het presenteren van uw nieuwe product is er eindelijk een locatie met de juiste ambiance. En hoe overweldigend is het geven van een onvergetelijk bruiloftsfeest op de plaats waar u ooit als kind nog op het witte doek uw favoriete Disneyklassiekers heeft gezien?

Details

Adres:
Schrijverstraat 2
1315HX Almere

Agenda:
https://www.clubcell.nl/agenda/

Openingstijden:
Afhankelijk van evenement

Website:
https://www.clubcell.nl/

Facebook:
https://www.facebook.com/ClubCellnl/

Twitter:
https://twitter.com/club_cell

Instagram:
https://www.instagram.com/clubcell/

Bekijk ook:
Almere

Tags: , , , , , , ,