stadsstranden_banner

Club FIX (Tilburg)

stadsstranden

In Tilburg met club FIX een urban club hotspot te vinden die niet onder doet voor de Randstad. Club Fix is te vinden ondergronds onder het Pieter Vreedeplein. De club is relatief nieuw begin september 2017 opende de club de deuren. Van de voormalige club die er te vinden was is niets meer te vinden. De van origine uit Rotterdam komende ondernemers Zakaria Elkhanza (27) en Sjaam Paragh (26) hebben met Club FIX een concept neergezet die meer luxe en klasse uitstraald. Rotterdam heeft een naam qua clubs met onder andere Club Villa Thalia en The VIP Room. Deze beleving en sfeer wil men nu ook naar Tilburg brengen. Ervaring hebben ze volop: als clubpromotors en -programmeurs in Rotterdam. En de twee maakten deel uit van de organisatie van Vestival in Amsterdam, tijdens de vorige editie goed voor 17.000 bezoekers.

Interieur en dansvloer

De locatie ondergronds onder het Pieter Vreedeplein in Tilburg heeft van zichzelf al een mysterieuze uitstraling. De ruimte onder de grond is relatief groot en een brede luxe trap met rode loper leidt het publiek naar de club. De trap alleen is al indrukwekkend.

club fix

De DJ-booth staat bij club FIX tegen de wand waardoor de dansvloer alle ruimte biedt voor het dansende pibliek. In het midden van de zaal is nu ook ruimte voor live optredens.Achter de DJ booth zijn grote LCD schermen geplaatst.

club fix

 

Events bij Club Fix

Elke dag van het weekend is er in club Fix een event. De avonden waren tot nu toe geheel volgeboekt. Fixed Fridays op de vrijdagen, de iets decadentere Fix me i’m famous-avonden. Er wordt gestart met veel urban, langzaam wordt er meer tech house en techno bij geboekt qua feesten.  Hou hiervoor de Agenda in de gaten.

club fix

Details

Adres:
Pieter Vreedeplein 172,
5038 BW Tilburg

Parkeren:
Parkeren kan in de parkeergarage Pieter Vreedeplein. Deze in geopend van 7.00 uur tot 4.30. Adres is: Telegraafstraat 20, 5038 BM Tilburg

Route:
Houdt voor de route het adres van de parkeergarage aan de telegraafstraat 20 aan.

Agenda:
Events

Seizoen:
Hele seizoen geopend.

Openingstijden:
Momenteel 6 weken gesloten vanwege een verordening. Op 25 mei 2018 weer geopend naar verwachting.

Website:
http://clubfix.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/ClubFixNL/

Instagram:
https://www.instagram.com/clubfixnl/

Bekijk ook:
Ondergronds

Tags: , , , , , ,