stadsstranden_banner

Club Villa Thalia (Rotterdam)

stadsstranden

Club Villa Thalia is een club aan de Rotterdamse kruiskade die geopend is sinds 2014. Het is de eerste club in Nederland met een 360 graden videowall.

Groot maar toch intiem

Groot, maar toch intiem. Hip, maar tegelijkertijd tijdloos. En chic zonder patserig te zijn, met als grote attractie de filmbeelden die rondom worden vertoond. Dat zijn de eerste indrukken die kunnen worden opgetekend over de plek vol entertainment en spectakel.Villa Thalia is eigentijdse nachtclub van niet Nederlandse proporties.Het geluid, het licht, de loges die op de wand worden geprojecteerd. Kosten noch moeite worden gespaard.

club villa thalia

De mannen achter Club Villa Thalia

Eigenaar Chiel Jongejan is samen met zijn kompaan Olivier van Hoey Smith de drijvende kracht achter de club. Hij is een rasondernemer die weet wat hij doet en een prima bijdrage levert aan de vibe die je op dit moment in Rotterdam hebt. Villa Thalia is gevestigd in een voormalige bioscoop in Rotterdam.

Voormalige bioscoop

Thalia was een bioscoop opgezet door Abraham Tuschinski in Rotterdam. Deze was eerst gevestigd aan de Coolvest, later aan de Hoogstraat, en tot slot aan de Kruiskade.Na de Tweede Wereldoorlog werd op de hoek van de Kruiskade en de Lijnbaan een nieuwe bioscoop gebouwd naar ontwerp van J.P.L. Hendriks. De gevel werd voorzien van een plastiek van Carel Kneulman. De derde Thalia-bioscoop werd op 7 juli 1955 geopend.[3] In 1996 werd de bioscoop gesloten.

Uitgaan op internationaal niveau

Uitgaan in Rotterdam is weer een feest. Een feest dat zich met gemak kan meten aan de grote festivals. Villa Night Club heet dit waanzinnige concept in Club Villa Thalia.

club villa thalia

Geen minuut is hetzelfde tijdens Villa Night Club. Je valt er van de ene in de andere verbazing. Spectaculaire lichtshows, live entertainment, resident DJ Steff de la Funk en verbluffende visuals op 360 graden. Villa Night Club is de overgang van urban naar house muziek, it’s eclectic! Villa Night Club is uitgaan op internationaal niveau.

Villa Night Club is elke zaterdag vanaf 23:00 uur. Kaarten voor Villa Night Club à 15 euro zijn verkrijgbaar via de website of aan de deur.

Details

Adres:
Kruiskade 31
3012 EE Rotterdam

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Elke donderdag, vrijdag en zaterdag open vanaf 23:00 uur. Op overige dagen is Villa Thalia beschikbaar als event venue. Kijk voor de actuele openingstijden, ook doordeweeks, naar de agenda.

Website:
http://www.clubvillathalia.nl

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/clubvillathalia

Instagram:
https://www.instagram.com/villathalia/

Bekijk ook:
Clubs in Rotterdam

Tags: , , , , , , , ,