stadsstranden_banner

Stadsstrand Coconut Beach (Münster – Duitsland)

stadsstranden

Stadsstrand Coconut Beach is een verborgen pareltje in Münster, een half uur over de grens van Enschede. Tijdens de zomer is er eigenlijk maar één plek voor een lekker strandfeestje: Coconut Beach!

Deze locatie bevindt zich op loopafstand van de het centrum en laat zich kenmerken door cocktails, palmbomen, strandbedjes en een fikse berg aan prachtig zand. Kortom, alles om tijdens lekkere upbeat-nummers de avond/nacht weg te dansen en de zomer te vieren. Op 1 mei is stadsstrand Coconut Beach dagelijks vanaf 14:00 uur geopend. Naast lekkere cocktails vind je er bovendien een Bbq bar en zijn er ook genoeg ijsjes te verkrijgen. Geniet van de DJ of doe mee met een avondje samba of salsa-dansen!

Laidback liggend in een strandstoel, als de warme zon schijnt door weelderige groene palmbladeren gecombineerd met de zachte streling van de wind en de klanken van ontspannende muziek en ijskoude drankjes, dat is de adembenemende sfeer waar Coconut Beach garant voor staat.

Een uniek karakter van het strand in de stad!

coconut beach stadsstranden.nl

Stadsstrand Coconut Beach

Jaar na jaar, wordt het plein aan de voorkant van de lokatie met 400 ton van het fijnste kwartszand omgezet in hét stadsstrand van Münster. Drie grote beachbars, een BBQ en een zwembad nodigen u uit om zorgeloos te genieten.

coconut beach stadsstranden.nl

Vooral in het weekend is deze gezellige plek een dansfestijn op de outdoor dansvloer, die ervoor zorgt dat de grote DJ’s en een goede sound & light-technologie zorgen voor onvergetelijke party momenten. Het beste voorbeeld is het evenement “Taka Tuka” dat de beats brengt naar het strand met DJ’s als Nicone & Sascha Braemer of David Dorad.

Stadsstrand Coconut Beach is dé plek voor het vakantie gevoel.

De moeite waard om eens te rijden naar Münster!

Details

Adres:
Dockland GmbH
Hafenweg 46
48155 Münster
Duitsland

Seizoen:
mei-oktober

Openingstijden:
14.00-

Website:
http://www.coconutbeach.de/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/coconutbeachmuenster/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/285816911/

Bekijk ook:
Duitsland

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , ,