stadsstranden_banner

De Kaaij (Nijmegen)

stadsstranden

De Kaaij is een begrip in Nijmegen. Het jaarlijks terugkerend stadsstrand annex festival staat elk jaar weer aan de Nijmeegse haven onder de Waalbrug. Het culturele en kunstzinnige festival wordt gekenmerkt door muziek, theater, film, ambachten, yoga, workshops en culinair eten met verse (en verantwoorde) streekproducten.

Programma De Kaaij

Het programma van de Kaaij is elk jaar zeer divers. Er is kunst, muziek, theater en nog veel meer en net als ieder jaar kun je er lekker eten, drinken, ontmoeten en ontspannen. De muziek kenmerkt zich ook door de diversiteit: van singer-songwriters tot beatboxers. de kaaijOp het terrein zijn bijna iedere dag wel diverse kunstenaars en hun kunstwerken te vinden. Voor zowel kinderen en volwassenen worden er regelmatig interactieve workshops georganiseerd. Daarnaast worden er geregeld yogalessen op het strand.

De Kaaij aan de Waal

Het betekent een zomer lang genieten van oude en nieuwe bekenden, muzikanten, theatermakers, chef-koks, dichters, dj’s, kunstenaars, venters, bands, stands en entertainers van divers pluimage.

de kaaij

Cultureel Terras De Kaaij legt een verbinding tussen de rivier, de Ooijpolder, de historische haven en het bruisende centrum van Nijmegen en is bij uitstek de plek om te ontmoeten, ontspannen en samen van de zomer te genieten!

In 2018 is de Kaaij 21 dagen achter elkaar op de vertrouwde plek onder de Waalbrug te vinden. Je kunt het bezoeken van 29 juni tot en met 20 juli. Tot en met 13 juli is het iedere dag geopend van 12.00 tot 1.00 uur. Tijdens de Vierdaagsefeesten, van 14 tot en met 20 juli, is de Kaaij alle dagen open van 12.00 tot 2.00 uur.

Bereikbaarheid

Het is gemakkelijk te bereiken is met zowel de fiets, auto als het openbaar vervoer. Het terrein is grotendeels rolstoel toegankelijk en gratis te betreden. de kaaijVoor sommige activiteiten of workshops wordt een bijdrage gevraagd. Zwemmen in het water, grenzend aan het culturele terras is bij wet verboden.

Details

Adres:
Onder de Waalbrug
Lindenberghaven 1c
6511 XT Nijmegen
info@dekaaij.nl

Route:
Geef in de navigatie Lindenberghaven in.

Parkeren:
Parkeren kan aan de Waalkade.

Seizoen:
29 juni tot 20 juli

Openingstijden:
Geopend van 12:00 tot 1:00 uur:
Tijdens de zomerfeesten van 14 t/m 20 juli geopend van 12.00 tot 2.00 uur.

Menu:
Per stand verschillend

Website:
http://dekaaij.nl/

Twitter:
https://twitter.com/dekaaij

Facebook:
https://nl-nl.facebook.com/dekaaij

Instagram:
https://www.instagram.com/dekaaij/

Bekijk ook:
Gelderland

Tags: , , , , ,