stadsstranden_banner

De Verkadefabriek (Den Bosch)

stadsstranden

De Verkadefabriek is een tot cultureel centrum omgebouwde koekjesfabriek van Verkade in ‘s-Hertogenbosch en is gevestigd aan de Boschdijkstraat in ’s Hertogenbosch.

De Verkadefabriek is dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch, het culturele hart van de stad. Met jaarlijks zo’n 6.000 activiteiten: theater, cabaret, film, dans, muziek, debat, eten en drinken.

De Verkadefabriek is iedere dag open, vanaf elf uur ’s ochtends. In de twee theaterzalen, vijf filmzalen, een Clubzaal en het café-restaurant is bijna altijd wat te zien en te beleven. Daarbij kiest men voor kwaliteit; De Verkadefabriek zoekt het hele jaar naar juist die voorstellingen, concerten en films die je bijblijven en er toe doen.

Theater

De Verkadefabriek is bovendien het bruisende centrum van veel toonaangevende festivals, zoals Festival Cement, Theaterfestival Boulevard, November Music, City Food & Film Festival, de Sportdagen en de Nederlandse Cabaretdagen. En de thuisbasis van gezelschappen als Matzer Theaterproducties, Theater Artemis, Panama Pictures en stadskunstenaar Lucas De Man, waarmee we intensief samenwerken.

Combineer je bezoek aan een voorstelling (op vrijdag of zaterdag) met smakelijk eten van het Theaterbuffet in de Clubzaal..

Filmzalen

Er zijn in de Verkadefabriek vijf verschillende filmzalen die zich ook uitstekend lenen voor zakelijke bijeenkomsten. Iedere zaal heeft een eigen stijl die is doorgevoerd tot in de details. Alle filmzalen beschikken over een beamer met (natuurlijk) een groot scherm en een goede geluidsinstallatie. De vertoonde films zijn meestal de betere filmhuis fils. Kijk op de site voor de geprogrammeerde films.

Eten en drinken bij de Verkadefabriek

Na ruim tien jaar van trouwe dienst, onderging het café-restaurant in de zomer van 2015 een flinke opknapbeurt. Naast een nieuwe bar en opstelling heeft  het café nu een iets ander karakter: voortaan word je er op je wenken bediend. Kom je voor koffie met krant, lunch alleen of diner met twee? Vroeg, laat of snel tussendoor. Voor een zakelijke afspraak of een date. Om af te spreken en door te zakken, te ontmoeten en mee te maken. Met vrienden, vriendinnen, familie en kinderen. Altijd even smakelijk.

de verkadefabriek

Food & Film

Een vorkje prikken en een filmpje pikken. Keuze uit geselecteerde hoofdgerechten van de avondkaart én een filmkaartje voor maar € 20,50 (bij films langer dan 2 uur € 21.50). Koop je Food & Filmkaartje aan de kassa of online bij de film naar keuze. Iedere maandag en dinsdag bij de Verkadefabriek.

de verkadefabriek

Serre, Foyer en Terras

Licht, ruim, gezellig en praktisch. Met die woorden kun je de Serre en de Foyer van de Verkadefabriek het best omschrijven. Beide zijn ideaal voor het organiseren van bijvoorbeeld een bedrijfsborrel of een presentatie. Vanwege de bar en de ruime opstelling kun je qua horeca veel kanten op.

Serre
Met een oppervlakte van 6 x 32 meter (b x d) is er ruimte genoeg voor 300 personen staand of 50 riant zittend. Er is een sfeervolle bar, er staan mooie en gerieflijke banken en de ruimte kan op allerlei manier worden ingedeeld. Bovendien is de serre gelegen aan een open, zonnig terras – binnen en buiten gaan hier als vanzelf in elkaar over.

Foyer
De Foyer is een grote lichte ruimte. Ideaal voor informele bijeenkomsten. Maar evengoed geschikt voor vergaderingen, recepties of presentaties. Met een grote bar en direct gelegen aan Filmzaal 4 en Filmzaal 5 is de Foyer multifunctioneel. De Foyer (5,5 x 14 meter) biedt ruimte aan ca. 80 personen.

Details

Adres:
Boschdijkstraat 45
5211 VD ‘s-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50
Kassa: 073 681 81 60
info@verkadefabriek.nl

Menu:
Dagkaart
Avondkaart
Drinken
Films

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
11:00 – 22:00

Website:
https://www.verkadefabriek.nl

Twitter:
https://twitter.com/verkadefabriek

Facebook:
https://www.facebook.com/verkadefabriek

Instagram:
https://www.instagram.com/verkadefabriek/

Bekijk ook:
Den Bosch

 

Tags: , , , , , , , ,