stadsstranden_banner

Down Under (Nieuwegein)

Marc

Beachclub Down Under in Nieuwegein (Utrecht) is een unieke locatie voor watersport, recreatie en horeca! Van een geweldig wakepark tot een indoor wavesurfer, strand, restaurant en beachclub; Down Under is the place to be! Down Under is tevens een inspirerende vergaderlocatie en perfect voor een actief bedrijfsuitje

Beachclub Down Under


De beachclub van Down Under heeft alles wat je van een geweldige strandtent mag verwachten! Een ontspannen sfeer, een zandstrand, een fijn terras, lekkere ligbedden en uiteraard zomerse hapjes en drankjes. En niet te vergeten spectaculair uitzicht op de watersporters! Bij mooi weer hoef je dus niet meer in de file naar Scheveningen of Bloemendaal, maar kom je gezellig naar Down Under in Nieuwegein!

In het restaurant van Down Under kun je tijdens de lunch of tijdens het diner genieten van typische Australische én Nederlandse gerechten. Ga bijvoorbeeld voor de Sydney saté of de Ossenhaas va Hollands weiderund. Bekijk de lunch- of dinerkaart onderaan deze pagina en kies alvast je favoriete gerecht uit.

Events

beachclub down under

Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven? De beachclub is exclusief af te huren en daarmee de perfecte locatie voor evenementen, zakelijk of particulier. Zowel in de zomer als in de winter zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een laidback beachparty met barbecue en cocktails tot een exclusief diner of een feestavond in Ibiza stijl, alles is mogelijk. Eten en drinken, muziek en aankleding, alles wordt verzorgd zodat het een feest wordt om nooit te vergeten!

Down Under beschikt over drie vergaderruimtes, variërend in grootte en met zicht over het water. Zo zijn er vergaderlocaties voor kleine groepen, maar ook een vergaderruimte voor grote groepen tot 120 personen. De drie vergaderruimtes lenen zich uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van alle gemakken en visuele hulpmiddelen. Zo beschikken de zalen over airconditioning, telefoon, draadloos internet, koffievoorziening en eigen toiletten. Tevens kunnen wij projectieschermen, flip-overs en andere hulpmiddelen (in overleg) regelen.

Details

Adres:
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein
Telefoon: 030 287 7777
E-mail: info@downunder.nl

Menu:
Lunch
Diner

Seizoen:

Openingstijden:
Ma. – vr. geopend vanaf 10.00 uur
Za. en zo. geopend vanaf 12.00 uur
Klik hier om te reserveren.

Website:
http://www.downunder.nl/beachclub
Twitter:
https://twitter.com/downunder_nl
Facebook:
https://www.facebook.com/downundernieuwegein/
Instagram:
https://www.instagram.com/downundernieuwegein/

Bekijk ook:
Waterski

 

 

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.