stadsstranden_banner

Dragos am See (Wietmarschen – Duitsland)

stadsstranden

Dragos am See is een beachclub gelegen aan de Freizeit See in Wietmarschen. Het is te vinden over de grens bij Hengelo in Duitsland. Dragos am See is de droom van de van origine Kroatische oprichter Dragan Stare en zijn familie. Hij exploiteerde in eerste instantie een kiosk aan het kunstmatig aangelegde meer en later kwam uiteindelijk het restaurant Dragos am See.

Dragos am See

Bij de ontwikkeling van de beachclub werd eraan gedacht om een restaurant met een zuidelijke flair neer te zetten. Een restaurant zoals in Kroatie of Italie is te vinden. Het restaurant moest een gevarieerd aanbod bieden en geschikt zijn voor een breed publiek, waaronder gezinnen met kinderen. Eind 2011 begonnen de bouwwerkzaamheden en midden 2012 was de opening van het restaurant een feit.

Het thema van Dragos am See is gebaseerd op vikingsagen. Vanuit Hamburg is een acht meter lang Vikingschip naar de Freizeit See vervoerd. En dit thema is ook verder doorgevoerd in het interieur. Veel hout en hier en een wandschildeting van een Viking vallen op.. Een groot beeld van een Viking met een drietand in de hand wijst de weg naar de ingang van Dragos am See.

Rondom het meer zijn diverse klimtoestellen en speeltoestellen geplaatst zodat kinderen zich niet hoeven te vervelen.

dragos am see

Eten en drinken

Het aanbod bij Dragos am See qua eten is vergelijkbaar met andere beachclubs in Duitsland, Pizza, Pasta, Burgers en street food. Ook is het mogelijk om in het weekend van het Zeemans Ontbijtbuffet gebruik te maken. De Burgers zijn in ieder geval aan te bevelen bij Dragos am See. En ook aan de kinderen is gedacht, er zijn diverse gerechten speciaal voor kinderen te bestellen. Verwacht geen haute cuisine hoogstandjes, maar geniet van lekker street food.
Qua drankjes is de keuze vrijwel net zo breed, er worden naast frisdrank en bieren ook cocktails geserveerd en er is zelfs een uitgebreide wijnkaart aanwezig, wat je niet veel ziet bij vergelijkbare locaties in Duitsland.

dragos am see

Freizeit See

Het meer Freizeit See is gelegen in de buurt van het dorpje Wietmarschen tussen Nordhorn en Lingen bij Oldenzaal ober de grens. Het kunstmatige meer is aangelegd bij de ontwikkeling van de A31 snelweg. Op de verschillende strandjes kun je op een warme dag heerlijk ontspannen en van de zon genieten. De dichtstbijzijnde grote stad, bij het meer kunt, is Lingen .
Het meer ligt in het district Bentheim. Bij de laatste meting van het water kreeg het meer een waardering van “uitstekend”.

dragos am see

Details

Adres:
Zum Freizeitsee 1,
D-49835 Lohne-Wietmarschen
DUITSLAND (Vanaf de A31 afslag Lingen)
+49 59 08 / 96 00 98
info@dragos-am-see.de

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Ma – Vr: 9:00 – 23:00  (22:00  Keuken)
Za + Zo: 09:00 – Open End (22:00 Keuken)

Website:
http://www.dragos-am-see.de/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/Dragos.am.See/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/81823676/dragos-am-see/

Bekijk ook:
Grens met Duitsland

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , , , ,