stadsstranden_banner

Floor 17 (Amsterdam)

stadsstranden

Floor 17 is een rooftop bar op het dak van het hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre Vele wereldsteden gingen de hoofdstad voor, maar nu is er dan ook in zowel zomer als winter een exclusieve Rooftop Terrace op 85 meter hoogte in Amsterdam te vinden. Een rijke variatie aan cocktails, heerlijke grill gerechten van de befaamde Big Green Egg in combinatie met spectaculaire events en goede beats maken Floor17 Rooftop Terrace een plek die je werkelijk in hogere sferen brengt! Droom heerlijk weg in één van de comfortabele loungebanken of op het zonneterras met een frisse cocktail en geniet van het adembenemende uitzicht over Amsterdam. Maar… De pret houdt niet op na de zomer, ook in de winter is de ROOFTOP “the plek to be”. Floor17 is een liefdesverhaal over eten en drinken. Het is een beleving die je moet blijven ervaren.

Restaurant Floor 17

Floor 17 houdt van alle mooie producten die de natuur te bieden heeft. Het liefst uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch. Pure en originele smaken vorfloor 17men de basis. Met visie en vakmanschap maakt de keuken deze ingrediënten tot heerlijke gerechten.

U besluit hoeveel gangen u wilt en geeft uitzonderingen en speciale wensen aan. In overleg met het service team worden er bijpassende wijnen geselecteerd voor de ultieme smaakbeleving.

Meekijken in de open keuken, genieten van de beste wijnen, tekst en uitleg krijgen van chef de cuisine Michiel van der kroon en zijn brigade. Persoonlijke aandacht van ons service team. Het beste uitzicht van Amsterdam. Het is een avondvullend programma.

Rooftop Movie Nights

Floor17 Rooftop Movie Nights; de beste films en het beste uitzicht over Amsterdam!

Wat is er romantischer dan samen met je geliefde op het hoogste dakterras van Amsterdam een film kijken? De crew van Floor17 verzorgt de drankjes en snacks, ga lekker zitten in de comfortabele zitzakken en geniet!

Het programma wordt online bekend gemaakt. Hier kunnen tevens op voorhand tickets geboekt worden. U kunt ook contact opnemen voor privé evenementen en groepen.

Skybar

Kom, ervaar, verwonder en geniet van de Skybar met een fenomenaal uitzicht over Amsterdam. Laat onze ervaren cocktailshakers u verrassen met de heerlijkste cocktails, geniet van de gezellige sfeer en dans op de beste platen elke vrijdag en zaterdag.floor 17

De skybar van Floor 17 is een plek is waar je absoluut een keer moet zijn geweest, om vervolgens weer terug te blijven komen!

Details

Adres:
Ramada Apollo Amsterdam Centre
Floor17
Staalmeesterslaan 410
1057 PH Amsterdam
E: info@floor17.nl
T: +31 (0) 20 207 0000
F: +31 (0) 20 207 0001

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Ontbijt
05.30 uur – 10.30 uur
Skybar
10.00 uur – 01.00 uur
Restaurant
18.00 uur – 22.00 uur

Website:
http://www.floor17.nl/

Twitter:
https://twitter.com/floorseventeen

Facebook:
https://www.facebook.com/FloorSeventeen/

Instagram:
https://www.instagram.com/floor17amsterdam/

Bekijk ook:
Rooftops

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , , , ,