stadsstranden_banner

Foodcourt Market 33 (Amsterdam)

stadsstranden

Foodcourt Market 33 is een urban foodcourt midden in zakendistrict de Zuidas te Amsterdam. Market 33 heeft een gevarieerd aanbod foodstands die overheerlijke gerechten serveren die worden geproduceerd door gepassioneerde lokale ondernemers. De foodstands bij Market 33 hebben een grote verscheidenheid, stuk voor stuk bereid met verse ingrediënten. Probeer eens Aziatisch streetfood, knapperige flammkuchen, gastronomische pitabroodjes of biologische frites. Let wel op dat Market 33 alleen doordeweeks geopend is voor lunch en diner en niet in het weekend.

Foodcourt voor de Zuidas

Naast de Foodhallen in Amsterdam en foodcourt World of Food in Amsterdam Zuidoost is Market 33 voornamelijk gericht op het kantoorpersoneel van de Zuidas. market33 zuidasDit is te merken aan de drukke bezoekuren van Market 33 tijdens de lunch. Probeer ook buiten deze piekuren een een bezoekje aan Market 33 te brengen. Maarin het weekend als de grote omliggende bedrijven veelal zijn gesloten is Market 33 ook gesloten. Dus een weekendbezoekje zit er helaas niet in.

Bars bij Market 33

Er zijn drie centrale bars te vinden bij Foodcourt Market 33 naast de foodstands. foodcourt market 33 barDe bars bieden een verscheidenheid aan drankjes, zoals lokaal geroosterde koffie, verse thee, ambachtelijk bier, goede wijn en biologische frisdranken.

Foodstands bij Foodcourt Market 33

Op dit moment zijn de volgende foodstands te vinden bij Foodcourt Market 33. Zoals altijd bij foodcourts kunnen de foodstands van tijd tot tijd wisselen.

Bowls & Buns

Aziatische gestoomde Bao Buns en vers bereide poke bowls kun je bij Bowls & Buns vinden. Bereid met verse ingrediënten en waar mogelijk raw geserveerd.

bowls buns

Grizzl

Grizzl maakt van fast food good food. Proef een burger, flammkuchen of cheesestick zoals je er nog nooit een geproefd hebt.

L’Entrcote Mobile

De foodstand versie van het gerenommeerde L’entrecote et les dames restaurant aan het Museumplein. Probeer het steak plateau of het beroemde broodje entrecote.

Oishii Sushi

Nigiri, maki, sashimi of welke sushi dan ook, de chef van Oishii Sushi draait er zijn hand niet voor om. On the side een yakitori of salade. Maak een kleine reis naar Japan bij Oishii Sushi.oishii sushi

Hello Vietnam

Ervaar heerlijk vietnamees eten bij Hello Vietnam. Probeer eens de Pho Noodle soep een verse Vietnamese spring roll of een Vietnamese salade.

Pita Queen

Geniet van voedzame pita’s, rijk gevuld met de verste ingrediënten bij Pita Queen. Ontdek een wereld van smaak combinaties.pita queen

Siam Corner

Bij Siam Corner kun je terecht voor de heerlijkste Thaise gerechten. Probeer eens de Pad Thai, Rode of groene curry en natuurlijk de huisgemaakte fishcakes.

That’s Amore

Maak een reis naar Italie bij That’s Amore. Geniet van de verse pasta, ravioli, gnocchi en piadine en beleef de Italiaanse keuken als nooit tevoren.thats amore

Details

Adres:
Claude Debussylaan 33
1082 MC Amsterdam

Parkeren:
PArkeren kan bij het grote parkeerterrein achter het Hoofdkantoor van de ABN AMRO. Dit heet
Parkeerterrein P15 aan de Beethovenstraat. TARIEF: € 1,40 per uur, van 09.00 –19.00 uur.

Route:
Voer voor de navigatie de locatie van P15 in:
Spoorslag, 1082 AMSTERDAM.Loop vanuit de parkeerplaats langs het hoofdkantoor van ABN AMRO kom je op het Gustav Mahlerplein dat je oversteekt om bij de Claude Debussylaan terecht te komen.

Menu:
Per foodstand verschillend

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 8.00 geopend voor koffie en drankjes, van 11:00 tot 21:00 voor food
Zaterdag en Zondag gesloten

Website:
http://www.market33.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/Market33Zuidas/

Instagram:
https://www.instagram.com/market33zuidas/

Bekijk ook:
Amsterdamse Foodcourts

Tags: , , , , , , , ,