stadsstranden_banner

Fooddock (Deventer)

stadsstranden

Fooddock Deventer is een foodhal concept in een voormalige graansilo in Deventer. Het stadsstrand gevoel ervaar je op het  terras aan het water. Fooddock deventer heeft continu verschillende foodstandjes waar een grote variatie van gerechten kan worden gehaald.De standjes kunnen gedurende het jaar variëren en er is een centrale bar waar drankjes bij het heerlijke eten kan worden gehaald. Een uniek concept in Deventer!

Op dit moment zijn de volgende foodstands actief binnen Fooddock deventer:

Foodstands bij Fooddock

 • Amy’s
 • Baron Brochette
 • BAM
 • Dim Sum Dream
 • El Puerto
 • Hieperdepieper
 • Kommetje lokaal
 • Look
 • Meneer Temaki
 • Mouane Afrique
 • Op de kaart
 • Sannepan

Amy’s

Naast de Markthal in Rotterdam, zijn de smoothies en verse & frozen yoghurt van Amy’s nu ook in Deventer te vinden!Ga jij voor de fruit, chocolade of noten topping? Of gewoon allemaal?

food dock terras

Baron Brochette

Een smaaksensatie voor de mond, een artistiek hoogstandje voor het oog, gerechten die huisgemaakt zijn en waarvan de ingrediënten zoveel mogelijk lokaal worden ingekocht. Dat allemaal op een spies bij Baron Brochette. Of je nu gaat voor een spies voor jou alleen of een spies voor iedereen, de spies is de basis voor elk gerecht.

BAM

Koos maakt de heerlijke BAMmetjes voor je klaar. BAM staat voor brood met een bite! Zijn heerlijke ingrediënten komen van zorgvuldig geselecteerde plekken. Je kunt Koos’ heerlijke broodjes zelfs laten bezorgen!

Dim Sum Dream

Laat je kennis maken met Chinese streedfood lekkernijen. Je hebt keuze uit combinaties van vis-, kip- en varkensvlees. Kies vijf hapjes bij elkaar, et voila! Je hebt een heerlijke dim sum proeverij.

Food dock

 

El Puerto

Ingrediënten uit allerlei werelddelen varen de haven binnen. Kleurrijke pepers, kruidige olijven en verse vleeswaren komen aan wal bij El Puerto.  Ontdek de wereldse tapasplankjes van El Puerto. Met heerlijke geuren en verse ingrediënten.

Hieperdepieper

Kom genieten van verse, biologische, ongeschilde frieten. Verder serveert Hieper de Pieper ook belachelijk lekkere hotdogs en hebben ze een uniek fingerfood assortiment.

Kommetje lokaal

De buddha bowls van Kommetje Lokaal zijn goedgevulde kommen met lokale groenten, granen en een heerlijke saus. Vega of met verantwoord vlees. Afgemaakt met spannende smaakmakers: homemade pickles, noten met een bite of wildgeplukte kruiden.

Look

Bij Look proef je de smaken van het Midden-Oosten. Maak een culinaire reis – van Egypte tot Turkije en van Israël tot Iran. Verse kruiden en groenten en geurige specerijen voeren de boventoon in de gerechten van Look. Proef bijvoorbeeld de köfte a la Look, Look’s kruidige kikkererwtenstoof of vers Turks brood met verse dips.

Meneer Temaki

In Amsterdam waren ze al een groot succes, dus in een oogwenk lag het besluit daar: uitbreiden naar die andere toffe stad in Nederland…Deventer! In Fooddock rolt Oscar de lekkerste Temaki voor jullie. Gevuld met verse ingrediënten uit de streek of met tropische producten.

meneer temaki

Mouane Afrique

Bernadette miste twee dingen uit haar thuisland Kameroen: het weer en het eten. Het weer kon ze niet meenemen, maar het eten wel! Ze brengt de West-Afrikaanse keuken naar Fooddock, met Sambous uit Gabon, Chapati uit Nigeria en Kamakoema uit Kameroen!

Op de Kaart

Een dunne deegbodem bestreken met crème fraîche en verse ingrediënten. Zoete en hartige varianten. Kraakverse, flinterdunne, heerlijke flammkuchen biedt Op de kaart!

Sannepan

Sanne maakt Indisch eten zoals haar moeder het thuis maakte. Heerlijk vers en alles zelfgemaakt. Alle Indische generaties zullen de smaken herkennen en waarderen. Maar ook voor fijnproevers zonder Indische roots is het een verwennerij. Het goed bereiden van traditioneel Indisch eten vergt tijd en aandacht, en die passie proef je terug in de maaltijden van Sannepan!

sannepan rendang

Rendang van Sannepan

 

Details

Adres:
Havenkwartier
Zuiderzeestraat 2
7411 MC Deventer
BIJ FOODDOCK KAN ALLEEN MET PIN BETAALD WORDEN
Gratis parkeren bij het dock

Menu:
Zie stands

Seizoen:
Het hele jaar open.

Openingstijden:
Maandag      Gesloten
Dinsdag        Gesloten
Woensdag    12:00 – 21:00
Donderdag   12:00 – 21:00
Vrijdag          12:00 – 22:00
Zaterdag       12:00 – 22:00
Zondag         12:00 – 21:00

Website:
http://www.fooddock.nl/

Twitter:
https://twitter.com/fooddocknl

Facebook:
https://www.facebook.com/FooddockDeventer/

Instagram:
https://www.instagram.com/fooddock/

Bekijk ook:
Foodcourts

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , , , , , ,