stadsstranden_banner

Fuel (Bloemendaal aan Zee)

stadsstranden

Van maart tot en met september is Beachclub Fuel de ideale locatie voor uw ontspanning. Of het nu een goede lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel betreft. Er wordt je zeven dagen per week een stijlvolle ambiance geboden waar met passie en toewijding wordt gewerkt aan je wensen.

De mogelijkheden zijn veelzijdig en onbeperkt. Heb je specifieke wensen of iets bijzonders te vieren en vind je het strand van Bloemendaal aan Zee de ultieme locatie? Fuel staat voor je klaar!

Beachclub Fuel is tevens zeer geschikt voor bedrijfsevents in de breedste zin van het woord. Vele grote, maar ook kleine bedrijven en verenigingen gingen je voor.

Bedrijfsevents bij Fuel

De beachclub is een ruim opgezette locatie. Toch kun je ook met kleine groepen terecht. Fuel organiseert bedrijfsevents voor 10 tot 2500 personen. Er is in de sfeervolle accommodatie veel mogelijk, groots of intiem. Er kan zowel feestelijk als actief/sportief georganiseerd worden. Men geeft je graag een korte opsomming van de mogelijkheden rondom het actieve, zoals ‘Walking Diners’, speedboot varen, kitesurfen, kajakken of branding surfen. Vanzelfsprekend kunnen diverse artiesten worden geregeld. Mogelijkheden:

  • bedrijfsfeest,
  • cocktail workshops\
  • heerlijke barbecue
  • lunch arrangementen
  • andere specifieke wensen

Fuel is zeer creatief in het verzinnen van een pakket op maat voor werkelijk ieder evenement.

fuel interieur

Vergaderen

Men heeft de mogelijkheid om vergaderruimtes in te richten. Wil je’open-minded’ vergaderen? ‘Out of the box’ brainstormen? Dan is het uitzicht op zee bij Beachclub Fuel een motiverende en vooral inspirerende ervaring. Fuel legt uw personeel graag in de watten zodat je het uiterste van hen kunt vragen. Een voorafgaande of aansluitende lunch behoort vanzelfsprekend tot de vele mogelijkheden. Men beschikt over bijna alle apparatuur die in een meeting of vergadering van pas kan komen. Heb je echter specifieke wensen, dan helpt men u graag.

fuel

Particulier

Je kunt bij Fuel natuurlijk ook als particulier terecht. Voor een intiemer gezelschap is altijd plaats en de mogelijkheden zijn veelzijdig. Ongeacht het aantal personen kun je kiezen voor een sportieve, recreatieve of feestelijke invulling van je dag. Vanzelfsprekend kan er ook gecombineerd worden. Denk daarbij aan een sportieve middag met bijvoorbeeld kajakken of speedboot racen met aansluitend een heerlijk diner in het restaurant. Of een strandwandeling gecombineerd met een gezellige high tea of high wine. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Ook hier geldt; wanneer je bijzondere wensen hebt denkt men met je mee.

Ook voor de organisatie van je bruiloft. Vanzelfsprekend kunt je dan de hele dag terecht voor lunch, diner of avondfestiviteiten.

Je kunt Fuel ook één dagdeel laten verzorgen. Bijzondere wensen? De plechtigheid op het strand? Alles kan! Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

fuel

Details

Adres:
Zeeweg 84 – 2051 EB
Bloemendaal aan zee (Overveen)
Telefoon: 023-5736433
info@beachclubfuel.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:
10:00-0:00

Website:
http://www.beachclubfuel.nl/

Twitter:
https://twitter.com/beachclubfuel

Facebook:
https://www.facebook.com/beachclubfuel

Instagram:
https://www.instagram.com/beachclubfuel/

Bekijk ook:
Bloemendaal

Tags: , , , ,