stadsstranden_banner

Habana Beach (Kijkduin)

stadsstranden

Habana Beach is een strandtent gelegen op het mooiste en zonnigste plekje van Kijkduin. Het ruime terras van Habana Beach is voor de bezoekers van Kijkduin, ’the place to be’. Genietend van zon zijn de gasten ook voor een drankje of een hapje aan het juiste adres. Voor het vieren van een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of zakelijke party staat de deur van Habana Beach altijd voor je open. Het ruime terras is altijd gezellig druk.

Beste strandtent van Kijkduin

In 2013 behoorde Habana Beach tot de top-3 beste strandtenten van Nederland. Het is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot een prachtig strandrestaurant. Naast een uitgebreide menukaart met heerlijke hapjes en en dorstlessende drankjes zoals de heerlijkste cocktails kun je er ook goed feesten. Er worden ’s regelmatig evenementen georganiseerd, zoals housefeesten met bekende dj’s. Door de ontspannen lounge sfeer overdag, top inrichting en uitstekende kaart, is het één van de favoriete strandtenten van Kijkduin.

habana beach

Feesten bij Habana Beach

Strandclub Habana Beach beschikt over voldoende faciliteiten om elke feestelijke gebeurtenis te organiseren. Onze unieke ligging op het strand van Kijkduin is de perfecte locatie voor uw feest, bruiloft, receptie, beach BBQ, lunch, verjaardag of kinderfeestje. Een feestelijke gebeurtenis vieren aan zee of op het strand zal een onuitwisbare indruk bij uw gasten achterlaten. Ook met minder weer is het prima vertoeven bij Habana Beach.

Strandclub Habana Beach beschikt over voldoende faciliteiten om elke feestelijke gebeurtenis te organiseren. Onze unieke ligging op het strand van Kijkduin is de perfecte locatie voor uw feest, bruiloft, receptie, beach BBQ, lunch, verjaardag of kinderfeestje. Een feestelijke gebeurtenis vieren aan zee of op het strand zal een onuitwisbare indruk bij uw gasten achterlaten. Ook met minder weer is het prima vertoeven.

habana beach

Trouwen bij Habana Beach

Trouwen op het strand van Kijkduin, ook dit behoort tot de vele mogelijkheden. Als officiële trouwlocatie maakt de beachclub graag je droom werkelijkheid. Een huwelijksfeest is een bijzondere gebeurtenis waar heel wat organisatie aan vooraf gaat. Kies je voor een groots en spetterend swingfeest, een bruiloft in stijl of geeft u de voorkeur aan een intiem samenzijn met de naaste familie en dierbaarste vrienden, genietend van een schitterend uitzicht over zee met ondergaande zon?

Habana Beach wil graag haar steentje bijdragen bij het organiseren van een onvergetelijk huwelijksfeest, zodat je samen met de gasten met volle teugen en zorgeloos, kunt genieten. Trouwen op het strand oftewel trouwen aan zee, een bruiloft en/of receptie, onze romantische trouwlocatie biedt u alles om er een onvergetelijke trouwdag van te maken.

Route

Mede door de gunstige ligging op het strand van de badplaats Kijkduin is het eenvoudig te bereiken. Vanaf de snelweg A4 houdt u Den Haag Zuid-West aan. Vervolgens is het 1 rechte weg via de Lozerlaan en de Kijkduinstraat naar Kijkduin. In heel Kijkduin is het PARKEREN GRATIS! Achter de vuurtoren op de boulevard gaat u ten slotte linksaf het strand op.

Details

Adres:
Habana Beach
Zuiderstrand
2554 GH Den Haag
Locatie: 070 – 323 8966

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart-19 oktober

Openingstijden:
9:00–22:00

Website:
https://www.habana.nl/

Twitter:
https://twitter.com/habanabeach

Facebook:
https://www.facebook.com/habanabeach/

Instagram:
https://www.instagram.com/habanabeachkijkduin/

Bekijk ook:
Kijkduin

Tags: , , , ,