stadsstranden_banner

Haddock (Amsterdam)

stadsstranden

Haddock Amsterdam is een gemoedelijke, kindvriendelijke maar toch ook zakelijke plek aan het IJ! Een unieke plek waar het heerlijk vertoeven is in het gezellige restaurant of op het grote terras met uitzicht op het water. Even weg uit de drukte van de stad of weg van de drukte. De kenmerkende rode loods waar het restaurant in is gevestigd en het naastgelegen terras biedt een heerlijke mogelijkheid om te ontspannen.

Ligging Haddock

Haddock ligt net buiten Amsterdam Centrum richting Amsterdam Noord op het Zeeburgereiland aan het IJ. Door de ligging en de indeling van het restaurant leent het zich uitermate voor zowel feestelijke als ook zakelijke groepen en partijen. Zo beschikt het restaurant over 2 aparte ruimtes waar een vergadering, borrel of privé diner kan worden gegeven! De rode loods heeft zowel binnen als buiten veel groene nuances.

haddock

Food en drinks bij Haddock

Er is een uitgebreide kaart als je eens lekker wilt eten. Probeer bij de lunch eens de broodjes met Muhammara, aubergine en walnoten, of een andere aanrader is de huisgemaakte tonijnsalade of de hamburger met geroosterde paprikmayo.

haddock

Als je wilt dineren probeer dan zeker eens de Rendang met kouseband en kokosrijst.Ook de pasta Vongole is een aanrader. Ook voor cocktails en wijn kun je terecht. Bekijk de kaart op de website.

Kindvriendelijk restaurant

Haddock Amsterdam probeert er alles aan te doen om ook het bezoek voor kinderen zo leuk mogelijk te maken. Zo is er een speciale kinderkamer, de professor Zonnebloemzaal, met speelgoed, kinderboeken en knutsel- en tekenspullen. Ook houden we regelmatig onze eigen minidisco. Elke zondagmiddag worden er knutselmiddagen georganiseerd. Buiten is een groot grasveld om te voetballen, rennen en ravotten en in de zomerse maanden is er op het terras een zandbak en vaak een zwembadje of sproeiers voor vertier en verkoeling.

haddock

 

Haddock Amsterdam is ook geschikt voor het houden van een borrel, feest, vergadering of bedrijfsevenement. Haddock beschikt over twee aparte ruimtes die ook tot één grote ruimte is samen te voegen. Daarnaast is ook ons restaurantgedeelte exclusief te gebruiken.

Details

Adres:
Marie Baronlaan 19
1095 MV Amsterdam
info@haddockamsterdam.nl
020-6633315

Parkeren:
Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid naast Haddock

Route:
Houd voor de route IJdijk 8 1095 KM Amsterdam aan.

Seizoen:
Haddock Amsterdam is het hele jaar geopend.

Openingstijden:
Restaurant Haddock Amsterdam is dagelijks geopend
vanaf 10.00 uur, de keuken opent om 11:30 uur.

Website:
https://haddockamsterdam.nl/

Twitter:
https://twitter.com/haddockamsterd

Facebook:
https://www.facebook.com/HaddockAmsterdam

Instagram:
https://www.instagram.com/haddockamsterdam/

Bekijk ook:
Amsterdam Noord

Tags: , , , , , , ,