stadsstranden_banner

Hannekes Boom (Amsterdam)

stadsstranden

Hannekes Boom bestaat al sinds 1662. Er is een groot terras aan het water en er zijn geregeld creatieve en culturele activiteiten. Voor een goede prijs geniet je hier van de lekkerste maaltijden. Hannekes Boom is een bekende hotspot in Amsterdam. Je hebt hier prachtig uitzicht en bevind je buiten de drukte van de stad. Je zit heerlijk aan het water.

Zodra de zon in Amsterdam begint te schijnen trekken trendy Amsterdammers massaal naar Hannekes Boom . Dit is één van de leukste plekken om te genieten van het mooie weer en lekker te eten en drinken. Het is er altijd druk, dus probeer een plekje te bemachtigen aan één van de picknicktafels of ga gewoon lekker op de rand van de kade zitten. Hanneke is ook een leuke locatie om met je bootje heen te gaan als je er één hebt. Je kunt er namelijk makkelijk aanmeren! Bij Hanneke is het self service, dus je moet wel even de drukke bar trotseren om te bestellen.

Hanneke is zo elk jaar weer de hotspot van de zomer. Nergens in het centrum waan je je zo buiten. Gelegen aan het water nabij het IJ, bevindt Hannekes Boom zich op een jaloersmakende, mooie locatie. De hotspot beschikt over een zonovergoten terras, een eigen haven, een restaurant, een café en een expositieruimte. Zowel binnen als buiten heeft Hannekes Boom een uniek 360 graden uitzicht op het nabijgelegen VOC-Schip, Scheepvaartmuseum, NEMO en de skyline van Oosterdok. Een verborgen parel waar het tijdens de zomer goed toeven is.

Eten bij Hannekes Boom

Het eten is erg betaalbaar en er zijn verschillende opties, van vis tot vega. Of bestel gezellig meerdere borrelhappen om te delen met de hele tafel. Hannekes Boom is een unieke locatie middenin het centrum die je het gevoel geeft van een strandtent.

hannekes boom

Bij Hanneke eet je origineel en duurzaam, en dat proef je! Heerlijk belegd vers brood; kom langs en informeer naar het menu van vandaag! In de avond serveert Hanneke een heerlijk vers avondmenu; een wisselende combinatie van lekkere vis-, vegetarische- en vleesgerechten. Iedere dag is een ander seizoen!
Check ook even de agenda op de Facebook pagina, want later op de avond draait er een DJ en verandert Hannekes Boom  in een bar.

Parkeren bij Hannekes Boom

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je au

to midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok (op enkele minuten loopafstand van Hannekes Boom) en geniet van de stad.

hannekes boom

Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het centrum van Amsterdam en is makkelijk aan te rijden.

Lang-parkeerders krijgen korting. Je betaalt als je langer dan vijf uur parkeert slechts €15 in totaal. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad.

Details

Adres:
Dijksgracht 4
1019 BS Amsterdam
Tel: 020 4199820

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele seizoen

Openingstijden:
Zo – do: 10:00 uur tot 01:00 uur
Vr – za: 10:00 uur tot 03:00 uur

Website:
http://www.hannekesboom.nl/

Twitter:
https://twitter.com/hannekesboom

Facebook:
https://www.facebook.com/HannekesBoom/

Instagram:
https://www.instagram.com/hannekesboom/

Bekijk ook:
Amsterdam

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , , ,