stadsstranden_banner

Hemingway’s Beach Restaurant (Bergen aan Zee)

stadsstranden

Hemingway’s Beach Restaurant in Bergen aan Zee is een restaurant én beachclub.
Overdag zit je met de voetjes in het zand, relaxen en loungen, genieten van zand en zee. Barefoot chique noemt Hemingway Beach dat.

’s Avonds kun je bij ons ontspannen en prachtig dineren met zeezicht. De onovertroffen dinerkaart van onze chefkok biedt originele gerechten. Met authentieke ingredienten van biologische teelt en veelal afkomstig uit de regio. Zo komt de vis uit de eigen Noordzee en wordt gebruik gemaakt van vlees van de boer.

Om de Hemingway’s beleving zo volledig mogelijk te maken is Hemingway Beach recentelijk volledig redesigned door de bekende Nederlandse ontwerper Piet Boon. hemingway
De natuurlijke materialen, rustige kleuren en het originele design vormen jouw decor voor een heerlijke stranddag of een prachtig diner.
Kom genieten van zon, zee, strand en vooral heel, heel lekker eten!

Ambiance Hemingway’s Beach Restaurant

Je bent dagelijks welkom in Hemingway’s Beachclub in Bergen aan Zee bij Alkmaar. Barefoot chique geniet je van onze vriendelijke medewerkers, de fijne ambiance en de vrije sfeer van toen. Maak kennis met de helden van vroeger; met Ernest Hemingway als aanvoerder van het golden team van filmsterren, schrijvers, presidentsvrouwen, wetenschappers en af en toe een pin-up. Laat je inspireren je tot een heerlijke laid-back ervaring op het leukste stukje strand van Bergen aan Zee.

Beachclub

Start je met de beste koffie en eindig met de beste wijnen bij Hemingway Beach.Borrel uitbundig met je vrienden, romantisch met je liefje of gewoon lekker relaxed alleen. Geniet je altijd dubbel: prachtig uitzicht en de fijnste sfeer van Bergen aan Zee.

hemingway
Bij Hemingway Beach geen arrogante sfeer en geen personeel met stalen gezichten. Wel mooie mensen en een spontaan team van medewerkers. Mooi, sfeervol, open en chique gaan bij ons hand-in-hand.
De basisfilosofie: je bent altijd welkom en wij bezorgen jou een heerlijke dag of avond. Wij staan bekend om onze goede wijnen en fijne borrelhapjes.

Restaurant

’s Avonds verwisselen ze de papieren servetten van de ontspannen beachlunches voor linnen servetten op mooi gedekte tafels. Dan komt de chefkok Jeroen Klepper in volle actie. Hij selecteerde eerder op de dag al verse vis, vaak lijngevangen langs ons eigen stukje kust door regionale vissers. Ook ging hij langs de beste leveranciers om met dagverse en regionale producten de mooiste gerechten te maken. Zijn kaart is onovertroffen.

hemingway

Details

Adres:
C.F. Zeilerboulevard 4c
1864BB Bergen aan Zee
06-85 29 72 26

Menu:
Beachclub
Restaurant

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Maandag: van 11 uur tot 21 uur open
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: van 11 uur tot 21 uur open
Vrijdag: van 11 uur tot 21 uur open
Zaterdag: vanaf 10 uur tot 22 uur open
Zondag: vanaf 10 uur tot 21 uur open

Website:
http://hemingwaysbeach.nl/

Facebook:
https://www.facebook.com/Hemingwaysbeach/

Instagram:
https://www.instagram.com/hemingways_beach/

Bekijk ook:
Restaurants

Tags: , , , ,