stadsstranden_banner

Het Kralingse Bos (Rotterdam)

stadsstranden

Het Kralingse Bos Beach House is een een gezellige lounge plek bij de Kralingse Plas in Rotterdam. Het is de ideale plek om te genieten van een ijsje met het gezin, lekker te loungen, te dineren met vrienden of om een bijzonder moment te vieren. De stijlvolle, maar knusse inrichting met uitzicht op de Kralingse Plas zorgen voor een prettige ambiance.

Food bij Het Kralingse Bos

Voor lunch, diner of een lekker hapje ben je bij Het Kralingse Bos aan het juiste adres. Probeer eens de Beach Burger of de New Yorker. Een heerlijk desem broodje kip met kappertjes uitjes en tomaat en een heerlijke saus.

Beach House het Kralingse Bos zou ook niet hetzelfde zijn zonder haar heerlijke poffertjes. Kom snel eens langs om ze te proeven, een aanrader voor het hele gezin!

Firechicken

Maak kennis met het unieke “Firechicken” concept. Een ouderwetse brandweer truck omgebouwd tot de ultieme bbq ervaring. Leuk voor events, festivals of andere gelegenheden. Het kralingse bosDe Firechicken mobiel komt naar je toe! Met ons enthousiaste team maken we van elk bezoek een feestje.

Events

Ook als je een bijzondere locatie zoekt voor bijvoorbeeld het vieren van een verjaardag, bruiloft of reunie dan ben je bij Beach House Kralingen aan het juiste adres. Het kralingse bosSamen kijken de mensen van Het Kralingse Bos naar je wensen en denken ze mee om er een onvergeetelijke ervaring van te maken waar de gasten het nog lang over zullen hebben. Uiteraard neemt Het Kralingse Bos tijdens het feest / de partij alles uit handen zodat je zelf ook zorgeloos kunt genieten.

Details

Adres:
Lange pad 30
3062 CJ Rotterdam
Tel mob: 06 – 4143 0609
Tel: 010 – 223 7308
E-mail: info@beachhousekralingen.nl

Website:
https://www.beachhousekralingen.nl

Menu:
https://www.beachhousekralingen.nl/menu/

Route:
Voor navigatie gebruik: Lange Pad 30

Parkeren:
Er is parkeergelegenheid en de eerste twee uur gratis parkeren.

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Elke dag van 10.00-19.00

Twitter:

Facebook:
https://m.facebook.com/Beachhousekralingsebos/

Instagram:
https://www.instagram.com/beachhousekralingsebos

Bekijk ook:
Kralingse Plas

Tags: , , , , , ,