stadsstranden_banner

Het Paradijs (Enschede)

stadsstranden

Het Paradijs is een vegetarisch themarestaurant met binnentuin in Enschede. Het Paradijs staat voor passie, creativiteit en duurzaamheid.
Het is een uniek natuurkunstwerk en binnentuin. Dat merk je door de verrassende inrichting met veel hergebruikt en restmateriaal. Kwaliteit staat bij het Paradijs voorop: met liefde en veel ervaring wordt alles in eigen keuken met zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten. Je krijgt bij het Paradijs goed en heerlijk eten. Het Paradijs is ook een unieke en sfeervolle locatie voor feesten, recepties, lunches, high tea en etentjes voor gezelschappen tot 120 personen. In overleg is er veel mogelijk.
Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Het Paradijs is sinds 2008 een officiële trouwlocatie van de gemeente Enschede.

Impressies

“Heerlijk, geweldig, helemaal goed!” Dat is een greep uit de vele reacties die mensen zeggen over Het Paradijs. De gasten van het Paradijs gaan voldaan de deur uit en roemen de plezierige informele sfeer, het (h)eerlijke eten, het soepele verloop en de persoonlijke begeleiding van de feesten.

Het paradijs

Het Paradijs biedt je een unieke en sfeervolle locatie voor feesten, recepties, lunches, high tea en etentjes voor gezelschappen tot 120 personen. In de vegetarische keuken worden met liefde, creativiteit en ervaring smaakvolle en gevarieerde gerechten bereid.
Met zoveel variatie en smaak dat het vegetarische aspect menig gast verbaasd of ontgaat.

Kom langs om te zien of Het Paradijs voor jou de juiste locatie is.

Geschiedenis van het Paradijs

Lang, lang geleden was er een oude, verwaarloosde bedrijfshal dicht bij het centrum van Enschede en een dromende, eigenzinnige en ondernemende Adriaan Schalken. Zijn afkeer van wat er in de wereld misging vertaalde hij in positieve kracht: Laat zien dat een Aards Paradijs in onze eigen handen ligt!het paradijs

In zijn hal was hij de schepper van zijn eigen aardse Paradijs: natuurelementen, hergebruik van vele materialen, creativiteit, organische bouwwijze, drop-outs, kunstenaars en vrijwilligers samen aan het werk. Adriaan was met groot gevoel voor natuurlijke sfeer en harmonie de regisseur van het project waarvan de opbouw zo’n 5 jaar duurde.

Het resultaat: kunstzinnige bouwsels, een kleurrijke mozaïekvloer en glas-in-loodramen: een verrassend geheel. Watervalletjes, beelden en de weelderige plantengroei onder het transparante dak: een bijzondere sfeer die geen gast ontgaat. Een avontuurlijke loopbrug om het geheel te overzien. Verrassende hoekjes en een luie bank.

Het Paradijs groeide uit tot een (niet-bedoeld) horecabedrijf waar velen van bijzondere feesten en vegetarische etentjes genoten. Het runnen van zijn Paradijs werd meer en meer managen en regelen, iets waar Adriaan niet blij van werd. Vandaar dat hij zijn Paradijs te koop zette en (weer) reisplannen maakte. Zijn nieuwe paradijs is hier te bezichtigen.

Eten & Drinken

Kom genieten van de seizoensgebonden avondkaart. Het Paradijs biedt een gevarieerd menu, dat qua smaak, kleur en bereidingswijze de verrassende facetten van de vegetarische keuken laat zien.het paradijs

De gerechten van onze avondkaart kunnen wij uitserveren tot 20 personen. Wilt u met een groep uit eten? Dat kan natuurlijk ook. Vanaf 20 personen is er ook de mogelijkheid om te kiezen uit één van de buffetten.

Overdag is het mogelijk om te genieten van de lunchkaart. Voor groepen biedt het Paradijs lunchbuffetten aan. Deze zijn al te reserveren vanaf 8 personen.

Zin in iets zoets? Kijk eens naar de high-tea! Lekker met z’n tweeën genieten van de huisgemaakte taarten en lekkernijen. Heb je iets te vieren of wil je gewoon een gezellige middag in de unieke sfeer van Het Paradijs, dan kan je met vrienden genieten van een high-tea arrangement met diverse huisgemaakte lekkernijen.

Details

Adres:
Nicolaas Beetsstraat 48
7514 CW Enschede
tel: 053-4367919
info@hetparadijs.com

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
woensdag 17.00 – 22.00
donderdag 17.00 – 22.00
vrijdag 12.00 – 22.00
zaterdag 12.00 – 22.00
zondag 12.00 – 22.00

Website:
https://hetparadijs.com/

Twitter:
https://twitter.com/hetparadijs

Facebook:
https://nl-nl.facebook.com/hetparadijsenschede/

Instagram:

Bekijk ook:
Themarestaurants

Tags: , , , , , , ,