stadsstranden_banner

Het Postkantoor (Hoogeveen)

stadsstranden

Het Postkantoor is een grand cafe / lounge in het centrum van Hoogeveen. Het pand wordt gedeeld met de plaatselijke biscoop en is te herkennen aan de markante letters op het dak en de verlichte palmen die op het terras zijn geplaatst. Het heeft een duidelijke missie: ‘In het Postkantoor komt de gast om verrast te worden door onze gastvrijheid, kwaliteit en originaliteit.’

Inrichting Het Postkantoor

De inrichting is fraai en kleurrijk. De eigenzinnige bar is een blikvanger van de eerste orde. Het Postkantoor voorziet duidelijk in een behoefte voorziet in deze stad. Er zijn plannen voor een tweede vestiging in Emmen wat in 2018 wordt geopend. Dit concept is zowel onderscheidend als fris en opwindend.

het postkantoor

Terras

Een absolute eyecatcher is het ruime terras met vloerverwarming en uitzicht op de Grote Kerk en de molen van Hoogeveen. Bij de eerste zonnestralen is het hier al heerlijk zitten tussen de palmbomen. Geniet van een feestelijk glas Pasion Blue Chardonnay of een ijskoude Heineken.

Als uitgaansgelegenheid onderscheidt Het Postkantoor zich op vele fronten. Iedere zaterdag draait er een dj vanaf 24.00 uur of is er livemuziek aanwezig, begeleid door een spectaculaire licht- en geluidsinstallatie.

het postkantoor

Achtergrond het Postkantoor

Grandcafé het Postkantoor is gevestigd in het gebouw waar het voormalige postkantoor van Hoogeveen zat. Dagelijks kun je er terecht voor een kop koffie met eigengemaakte taart, een verassende lunch met vers boerenbrood of een gezellig diner. Naast het restaurant bevindt zich een bioscoop. Er zijn speciale arrangementen voor een etentje inclusief een bioscoopbezoek.

Als uitgaansgelegenheid doet Grandcafé het Postkantoor het erg goed. Iedere zaterdag draait er ‘Live on Stage’ een DJ vanaf 24:00u of is er live muziek aanwezig, met een spectaculaire licht- en geluidinstallatie. Alle ingrediënten voor een spetterende feestavond zijn aanwezig. Doordeweeks bieden ze ook ruimte aan gastsprekers, politieke cafés en bedrijfsborrels.

De menukaart is uitgebreid van broodje kruidenboter, gnocchi tot een heerlijke burger, zo is er voor ieder wat wils. Ook mensen met een allergie of vegetariërs kunnen er terecht. Het eten wordt met ervaring en passie gemaakt, en dat zie je terug op de borden.

 

Details

Adres:
Het Postkantoor Hoogeveen
Van Echtenstraat 35
7902 EK Hoogeveen
0528 – 23 15 17
info@postkantoor.nu

Menu:
Diner
Lunch
Drank en Borrelkaart
Kinderkaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Dagelijk geopend vanaf 10.00 uur.
De keuken is geopend van 11.00 tot 21.30 uur.
Zondag geopend vanaf 12.00 uur.

Website:
http://www.postkantoor.nu/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/hetpostkantoorhoogeveen/

Instagram:
https://www.instagram.com/hetpostkantoorhoogeveen/

Bekijk ook:
Drenthe

Tags: , , , , ,