stadsstranden_banner

Hudson Bar & Kitchen (Kijkduin en omg. Den Haag)

stadsstranden

Hudson Kijkduin ligt aan de Boulevard van de charmante badplaats Kijduin. Vanaf het zonnige terras is het genieten van het uitzicht op het strand en de zee. Ieder moment van de dag of avond is geschikt om bij het amerikaanse restaurant Hudson binnen te lopen. Of het nu gaat om een kop koffie met cheesecake, een high wine, borrel of diner. Tijdens drukke dagen voeren wij in Kijkduin een kleinere menukaart. Op het Deltaplein van Kijkduin tref je overigens veel leuke winkels. Als je even de rust wilt opzoeken, ben je binnen enkele minuten in de duinen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen beleven in Kijkduin. Een heerlijke plek!!

Over Hudson Bar & Kitchen Kijkduin
Hudson Bar & Kitchen is bar en restaurant ineen en bruist van de Amerikaanse invloeden. Het interieur van Hudson draagt bij aan de beleving van het restaurant: easy going with an American Bite.hudson

Ieder moment van de dag of avond is geschikt om bij Hudson binnen te lopen. Of het nu gaat om een koffie met cheesecake, een high tea, borrel of diner. Op het Deltaplein van Kijkduin tref je overigens veel leuke winkels. Als je even de rust wilt opzoeken, ben je binnen enkele minuten in de duinen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen beleven in Kijkduin. Een heerlijke plek!!

Een culinaire ontdekkingstocht
Een bezoek aan Hudson is een culinaire ontdekkingstocht door de Verenigde Staten met American dishes als chili, spare ribs, wraps, hot dogs en de ondertussen befaamde Hudson burgers. Alles met passie en eerlijk ingrediënten bereid, afgemaakt met heerlijke sauzen en altijd steakfrites en coleslaw on the side.hudson

Veel gerechten geschikt zijn om te delen of verkrijgbaar  als ‘2share’ – twee gerechten op een supersized plate. Of je kunt een mix van vier verschillende voorgerechtjes nemen.

Hudson Bar & Grill

Hudson bar & kitchen is een mini-keten van acht restaurants in de regio Zuid-Holland én in Almere. De kaart en het interieur verklappen al wat je hier kunt verwachten: ‘easy going with an American bite’ zoals ze zelf zeggen. Denk veel hout, baksteen, Chesterfield banken en buffelkoppen aan de muur. En een kaart met Amerikaanse gerechten als chili (sin en con carne), spare ribs, wraps, hot dogs en natuurlijk hamburgers. ‘Bar’ in de naam staat voor een uitgebreide kaart met wijn, cocktails en bites als spicy chicken wings en lazy sunday nachos. Het restaurant ligt aan de boulevard van Kijkduin, kijkt uit op zee en strand en is zeven dagen in de week geopend.

Details

Adres:
Deltaplein 630
2554 GJ Den Haag (Kijkduin)
070-3236950

Menu:
Lunch
Diner
Drinks & Bites
Wine & Cocktails

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Ma t/m Vr 10:00 – 0:00
Za & Zo    09:00 – 0:00

Website:
http://www.restauranthudson.nl/vestiging/kijkduin/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/Hudsonkijkduin/

Instagram:
https://www.instagram.com/restauranthudson/

Bekijk ook:
Burgers

 

Tags: , , , , , , ,