stadsstranden_banner

HUGH (Rotterdam)

stadsstranden

Lounge en Cocktailbar HUGH is gelegen in het Hilton hotel midden in het bruisende centrum van Rotterdam. De unieke karakteristieken van het interieur zijn een reflectie van de Rotterdamse haven en de wereldstad zich zelf. HUGH haalt inspiratie uit andere landen waar de steden 24/7 leven.De naam is onder andere tot stand gekomen door de samenwerking met Hilton Rotterdam, de architect van dit monumentale pand is Huig Maaskant.

Hilton

Het Rotterdamse Hilton was het achttiende Hilton Hotel buiten de Verenigde Staten. Het was tevens het eerste Hilton, dat niet door een  Amerikaan werd ontworpen. Dit verklaard ook de naam HUGH, Amerikanen konden de naam Huig niet uitspreken. In Rotterdam bouwde Maaskant vooral veel tijdens de wederopbouwperiode na de Tweede Wereldoorlog. Hij begon met het Groothandelsgebouw en daarna het Hilton hotel, waar Hugh zich  in bevindt.

Food & Drinks

Lunch en diner bestaat uit alledaagse gerechten met een stoere twist. Van onze prijswinnende burger tot aan sushi. Hugh is bekend om de ‘Taste of HUGH’, een selectie van de beste gerechten om lekker te delen.hugh
Neem plaats aan een bar die is gemaakt vanuit een echte container of onze ‘state of the art’ cocktailbar gemaakt uit marmer. Kom binnen voor een kopje koffie of voor een van onze heerlijke ‘signature’ Cocktails.

Hotel Club HUGH

Iedere vrijdag en zaterdag vanaf 22.00 uur is er Hotel Club HUGH een wekelijks terugkerende stapavond met een wisselende line-up!
HCH dé plek waar je tot in de vroege uurtjes gezellig kunt dansen met een cocktail, wijntje of biertje in je hand! Wanneer:  Elke vrijdag en zaterdag van 22.00 uur tot laat.
DJ LINE-UP: o.a. Fergell Rise, Nagilo, Wesley Hypes, Thomas Hensbroek

Details

Adres:
Kruiskade 15
3012EE Rotterdam
TEL: 010-2130686

Menu:
Lunch
Diner
Drinks

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Zondag tot Donderdag 12:00 tot 01:00
Vrijdag & Zaterdag 12:00 tot 04:00
Maandag gesloten

Website:
https://www.hughrotterdam.nl/
Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/hughrotterdam/
Instagram:
https://www.instagram.com/hugh_rotterdam/
Bekijk ook:
Cocktails

Tags: , , , , , ,