stadsstranden_banner

IJzeren Man Strandhuys (Vught)

stadsstranden

IJzeren Man Strandhuys is een sfeervolle strandlocatie om te borrelen, lunchen of dineren met een heerlijk terras aan de IJzeren Man in Vught – het langste strand van Brabant! Een schitterend mooie recreatieplas gelegen in een bosrijke omgeving. Een zeer veelzijdige locatie met het Strandbad voor strandgasten, strandrecreatie & stranduitjes, het Strandhuys voor loungen, borrelen & eten en het Strandpaviljoen voor feesten & bijeenkomsten aan het water.

In de zomer lekker loungen in het zonnetje of een ligbedje huren op het strand en in de winter uitwaaien en genieten van de omgeving. Het Strandhuys is toegankelijk voor strandgasten, maar ook voor passanten, fietsers en wandelaars. Met de goedgevulde menukaart is er voor ieder wat wils. Kom gauw een keer langs voor een dagje genieten aan het water!

Heerlijk aan het water, zittend in de zon met een zacht briesje, die het idee geeft dat je aan zee bent? Of het gevoel dat je je begeeft op een unieke vakantiebestemming in Italië of Frankrijk? Midden in het Brabantse land kun je genieten aan het water, op een ideaal loungeterras, in het Nederlandse zonnetje met een heerlijk zomers óf winters drankje en de lekkerste versnaperingen! Kom genieten op deze unieke plek en ervaar het zelf!

strandhuys

Vakantiegevoel ten top! Een heerlijk ligbed op het strand van
het IJzeren Man Strandhuys. Met een lekker hapje en drankje
erbij is het helemaal compleet. Laat dat vakantiegevoel maar
komen! Je kunt bij het Strandhuys terecht voor koffie met gebak, heerlijke lunchgerechten, een goedgevulde avondkaart of een borrel met lekkere bites.

Feestlocatie Strandhuys IJzeren Man

Een feest of bijeenkomst aan het water – net even iets specialer. Wij staan graag voor je klaar om bij de IJzeren Man jouw bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, personeelsfeest, vergadering, receptie of diner te verzorgen. Voor feesten en partijen kun je terecht in het IJzeren Man Strandpaviljoen.

Het Strandpaviljoen kent al een lange geschiedenis en heeft in 2015 een flinke restyling ondergaan. Een nieuwe, frisse, eigentijdse look maakt het Strandpaviljoen tot een bijzondere locatie voor een sfeervol event aan het water. Het Strandpaviljoen beschikt over een drietal bijzondere binnenruimten en aangelegen terrassen met uitzicht over de IJzeren Man. Met deze drie mooie zalen perfect geschikt voor grote en kleine partijen, multifunctioneel in te richten voor diners, feesten en partijen vanaf 20 personen.

strandhuys ijzeren man

Bij de IJzeren Man kan er een heleboel. Maar dan ook echt een heleboel! Volledig verzorgde personeels- of bedrijfsfeesten met opzwepende beats, live saxofonist, illusionist, champagne dames of oestermannen. Een feest volledig in beach-sferen? Of wat dacht je van een feest met voorafgaand een gezellig diner of teambuilding activiteiten?

IJzeren Man Strandpaviljoen is een officiële trouwlocatie in Vught en biedt mogelijkheden om te trouwen in een zaaltje, op het terras of met de voetjes in het zand. Als kersvers bruidspaar toosten met een goed glas bubbels, een heerlijk diner en vervolgens een knalfeest om deze prachtige dag te vieren.

Details

Adres:
IJzeren Man B.V.
Boslaan 49
5263 NX Vught
073 – 657 20 93
info@ijzerenman.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
http://ijzerenman.nl/strandhuys/openingstijden

Website:
http://ijzerenman.nl/strandhuys

Twitter:
https://twitter.com/ijzerenmanvught

Facebook:
https://www.facebook.com/ijzerenmanvught/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/29661389/ijzeren-man/

Bekijk ook:
Brabant

Bewaren

Tags: , , , , ,