stadsstranden_banner

Indigo (Scheveningen)

stadsstranden

Indigo ligt in het hart van het Zwarte Pad, het leukste gedeelte van Scheveningen aan de duinen. Als tegenwicht voor de drukke boulevard is er het Zwarte Pad, een begrip onder de Haagse strandliefhebbers en de thuisbasis van Indigo.

Indigo onderscheidt zich als strandtent door haar gezellige buitenlandse uitstraling, het gevoel alsof u op vakantie bent. U krijgt hier zeker het echte strandgevoel; het met lampionnetjes verlichte pleintje, de vuurtonnen, het houten buitenbarretje en het sfeervolle kleurrijke terras. Indigo durft anders te zijn dan de rest, met de natuurlijke look voelt u hier de ongedwongen sfeer. Dineren kan hier met je voeten in het zand, en met slecht weer is het binnen ook heel lekker bij onze haard met kussens.
Hier is vervelen zeker geen optie, haal alles uit je zomer en boek een enkele reis naar het gezelligste plekje van het strand!

Indigo houdt van reizen, vandaar ook de fusion wereldrijke keuken die wordt aangeboden. De invloeden van verschillende landen worden gecombineerd tot een perfect gerecht zoals u die nog nooit geproefd heeft. Het keukenteam is altijd bezig met nieuwe gerechten ontwikkelen en inspiratie opdoen zodat u ieder jaar weer nieuwe dingen kunt proeven.indigo Alles is huisgemaakt en zelf ontwikkeld, met een oog op de laatste food trends. De keuken is ontstaan uit liefde voor eten en plezier hebben in koken. Op het strand gezond en lekker eten kan soms lastig te vinden zijn. Kwaliteit staat voorop en er wordt gegarandeerd dat het altijd vers, lekker en gezond is. Er worden uitsluitend kwaliteitsproducten gebruikt en de leveranciers worden uitgekozen naar smaakbeleving.

Het kabbelende zeewater, de ondergaande zon; u heeft vast zin in een glaasje koude wijn, fingerfood plankje en een stukje verse vis. Kies voor onze op de huid gebakken dorade, heerlijke verse gegrilde sardientjes of een salade met Scheveningse spiering en Bang Bang shrimps. Of u kiest voor een simpele maar overheerlijke biologische burger, gegrilde wasabi chicken of een ‘do it yourself’ BBQ.

Indigo onderscheidt zich als strandtent door haar gezellige buitenlandse uitstraling, het gevoel alsof u op vakantie bent! De unieke huisstijl zorgt voor een ontspannen sfeer bij uw gasten. Voor een leuke en originele invulling van uw event staat een team van enthousiaste, creatieve professionals voor u klaar. Een vergadering of uitgebreid feest met activiteit, Indigo is hier de uitstekende locatie voor.indigo

Events als Indigo Live en IndiBurn maken het nog specialer.
Indigo live is een festival waarin Indigo een poppodium biedt aan bestaande en nieuwe artiesten. Het is een avond vol met bands, singer songwriters, acts en vuurkorven. Rock, indi, surf.. alles passeert de revue. Denk aan een African edition of natuurlijk een trotse Haagsche editie.

 

Op 15 juli is Indigo voor één dag een eigen staat. De brandende zon, nachtelijke vuren en een groots Indigo feest geïnspireerd op de sfeer van Burning Man. Welkom bij IndiBurn, een samensmelting van muziek, kunst en vermaak. “Denk performances, kunstinstallaties, vuur, bring your own meat bbq’s, muziek, avontuur en de meest bizarre outfits”.

 

 

 

 

 

Adres:
Beachclub Indigo
Strandweg 65 (Zwarte Pad)
Scheveningen

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:
9.00-

Website:
http://beachclubindigo.nl/

Twitter:
https://twitter.com/beachclubindigo

Facebook:
https://www.facebook.com/BeachclubIndigo/

Instagram:
https://www.instagram.com/beachclubindigo/

Kijk ook naar:
Den Haag 

Tags: , , , , ,