stadsstranden_banner

Insight Beach Brabant (Eindhoven)

stadsstranden

Insight Beach Brabant is vanaf 1 juli 2020 de nieuwe hotspot aan het natuurzwembad Ijzeren Man in Brabant.

Bij Insight Beach Brabant kun je heel de zomer komen genieten van een dagje stadsstrand zoals je deze nog nooit eerder hebt ervaren. Samen met 99 andere gasten worden je zintuigen op alle fronten geprikkeld. Geniet van de unieke tafelsetting aan het natuurzwembad van de IJzeren Man, proef de lekkerste gerechten van Chef-Cuisinier Pascal Ariëns en dans mee op de beats van Nederlands beste en grootste dj’s.

Eten en drinken op niveau

Chefkok Pascal Ariëns maakt het lekkerste eten bij Insight Beach. Nooit eerder heb je bij een pop-up beach concept zo lekker gegeten. Smaak en beleving staat hoog in het vaandel. Laat je verwennen met de fijnste en delicate gerechten van Restaurant By Pascal uit Oosterhout.
Pascal Ariëns begon in 2013 met Restaurant By Pascal. Daarvoor had hij restaurant Bling in Oosterhout, nadat hij eerder in Zwitserland had gewerkt en bij sterrenzaak Oud Sluis van Sergio Herman.Insight beach
Sommelier, Martijn Struijk heeft in samenwerking met de wijnkoperij Walraven Sax een mooie uitgebalanceerde zomerse wijnkaart samengesteld.

Cabana’s bij Insight Beach

Je kunt bij Insight Beach mooie cabana’s reserveren om lekker te loungen.Insight beach brabant

Het Cabana of Lounge bed is oa. inbegrepen met:
1 fles Champagne Moët & Chandon (ICE of Brut Imperial), Pellegrino bronwater, ontvangst  met Amuse by Restaurant Pascal en volledige table service verzorgd door professionele gastheren en gastvrouwen.

Daarnaast is er regelmatig  entertainment en zijn er faciliteiten bestaande uit Nederlandse Top DJ’s en high class entertainment.

Je kunt natuurlijk altijd even een frisse duik nemen in het natuurzwembad van de IJzeren Man.

Insight beach ijzeren man

Day en Night shifts bij Insight Beach

Je kunt de hele zomer van 1 juli tot en met eind september dagelijks reserveren bij Insight Beach voor een dag of een avond shift en je tafel boeken voor de hele dag, dat kan ook.Insight beach

Day Shift (Lunch) 10:00-17:30 uur
Night Shift (Diner) 17:30-01:00 uur

Maandag tot en met woensdag zijn gezinnen met kinderen van harte welkom en biedt Insight Beach voor de kids veel animatie, spel en plezier

Van donderdag tot en met zondag geldt een 18+ reglement en werkt Insightj samen met diverse Nederlandse Dance organisaties.

Details

Adres:
Javalaan 31
5631 DB Eindhoven
Tel: +31614441215
Email: info@insightbeach.nl

Parkeren:

Parkeren kan tegen betaling bij het terrein van de TU Eindhoven. Navigatie adres: De Zaale. Vanaf hier is het 3 minuten teruglopen naar de Javalaan 149.

Seizoen:

Insight Beach is bij mooi weer dagelijks geopend, 7 dagen per week, van 1 juli tot en met 30 september. Mooi weer is 20 graden of meer en geen tot nauwelijks kans op regen.

Openingstijden:

De openingstijden zijn verdeeld in twee shifts. Een dag/lunch shift van 10:00-17:30 uur en een avond/diner shift van 18:30-01:00 uur

Menu:
https://www.insightbeach.nl/menukaart/

Website:
https://www.insightbeach.nl/

Twitter

Facebook:
https://www.facebook.com/insighteventnl/

Instagram:
https://www.instagram.com/insightbeach.brabant

Bekijk ook:
Brabant

Tags: , , , , ,