stadsstranden_banner

Jackies NYCuisine (Deventer)

stadsstranden

Denk je aan Deventer dan is er eigenlijk een restaurant hotspot waar je gelijk naar toe moet; Jackies Deventer gelegen aan de Grote Poot. De mensen die er geweest zijn zijn unaniem enthousiast. Jackies haalt haar inspiratie uit de vele culturen en keukens die New York City rijk is. Je maakt een reis van China Town met de beroemde Dragon Roll sushi om vervolgens naar Brooklyn met haar steaks en Hamburgers te reizen. Of kies voor kreeft en oesters uit het luxe Manhattan. Deze gevarieerde keuken gecombineerd met gastvrije en goede dienstverlening doet gasten altijd weer terugkomen naar Jackies NYCuisine in Deventer.

Interieur en terras Jackies Deventer NYCuisine

De invloed van Jackie Kennedy op het sfeervolle restaurant met unieke kelder en bovenetage is groot. Tot op de de dag van vandaag is ze voor velen een voorbeeld. Ze was aantrekkelijk, altijd goed gekleed, charmant, verstandig en gecultiveerd. Zo zien de uitbaters van Jackies in principe ook hun klanten. De wanden springen gelijk in het oog bij Jackies Deventer. Afbeeldingen van mond en ogen doen terugdenken aan de stijlvolle vrouw. Er zijn drie verdiepingen waar gegeten kan worden. Daarnaast kan in de zomer genoten worden van de gerechten in de zon op het terras van Jackies. Er is tevens een eeuwenoude gewelvenkelder die apart gereserveerd kan worden voor besloten feesten. Ook beschikt het restaurant over 2 private dinings.

jackies deventer

Met grotere gezelschappen kun je ook goed eten. Vanaf 12 personen stelt Jackies een 3 of 4 gangen menu samen. Gasten hebben dan altijd nog de keuzes uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 1 nagerecht. Er zijn meerdere menu’s in verschillende prijsklasses.

Jackies Fingerfood Menu

Een heel leuk en trendy alternatief voor een klassiek diner in de lounge kelder is Jackies Fingerfood Menu. Je borrelt, kletst en loopt rond. En ondertussen serveert Jackies heerlijke finger- food en éénhaps gerechtjes. Het diner bestaat uit meerdere gangen en is maaltijdvullend.

jackies deventer food

Loungekelder

Voor elke groepsgrootte heeft restaurant Jackies een geschikte ruimte. De eeuwenoude lounge kelder wordt regelmatig geboekt voor de gezelligste en beste parties van Deventer. De stoelen en tafels eruit, de statafels erin. Dansend op de leukste plaatjes van een eigen DJ, met trendy cocktails, goede service, lekkere drankjes en verrassende hapjes: is het party time.
De kelder van Jackies NYCuisine is voorzien van een eigen ingang en bar.

jackies kelder deventer

No.11 inspired by Jackies

Een paar deuren verderop kun je terecht bij een nieuwe concept van Jackies NYCuisine: No.11 – lunch & private dining. No.11 is 7 dagen per week geopend van 11.00 tot 18.00 uur.
Start je dag met en goede kop koffie en lees rustig een krantje.Binnen of in het zonnetje buiten.
Van laat ontbijt tot lunch en borrel.

Details

Adres:
Grote Poot 19
7411 KE Deventer
0570 616 666

Parkeren:
Parkeren kan op parkeerplaats De Nieuwe Markt of in de Centrum Garage (Op de Keizer 1)

Route:
Geef in de navigatie Nieuwe Markt in.

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Jackies NYC: Elke dag geopend vanaf 17:0
No.11 inspired by Jackies: Elke dag geopend van 10:00 – 18:00

Website:
http://www.jackiesnyc.com/

Twitter:
https://twitter.com/jackiesdeventer

Facebook:
https://www.facebook.com/jackies.deventer

Instagram:
https://www.instagram.com/jackiesdeventer/

Bekijk ook:
Overijssel

Tags: , , , , , , , , , , , , ,