stadsstranden_banner

Beachclub Kaap Hoorn (Haren)

stadsstranden

Kaap Hoorn staat voor vrijheid en genieten. Voor eten, drinken en meer. Met aandacht voor detail en liefde voor het betere leven is Kaap Hoorn hip en happening in Groningen en ver daarbuiten. |
Een toonzettende zaak die zijn spanning en kleurrijke bezoekers het hele jaar door weet vast te houden.

Door de loungy sfeer, de ongedwongen bediening en de magistrale ligging aan de boorden van het Hoornse Meer is Kaap Hoorn een heerlijke plek om te zien en gezien te worden. Waar iedereen zich moeiteloos lijkt te ontspannen.

Beachclub Kaap Hoorn

Binnen bij de haard, buiten op één van de drie royale loungeterrassen of aan de trendy beachbar zijn natuurlijke materialen gecombineerd met strak modern, in overwegend koele tinten.

kaap hoorn stadsstranden

Het pand opent zich naar buiten. Overal is de relatie met de omgeving prettig voelbaar. Want alles draait om het verslavend mooie uitzicht op het meer, mm de wereldse genoegens en alles wat daarbij hoort.

Ligging

Gelegen op een landtong, pal aan het Hoornse Meer, ademt Kaap Hoorn een sfeer van rust en ontspanning. Een eigentijds en trendy paviljoen en bovenal een heerlijke bestemming voor mensen die de stad even willen ontvluchten. De plek in het Noorden om aan het water te feesten, te vieren, te eten en te drinken.

Kaap Hoorn Stadsstranden

Menu

Beachclub Kaap Hoorn serveert zeven dagen per week lunch en diner. De gerechten uit de open keuken variëren van een simpel broodje tot verfijnde specialiteiten. In de zomerse maanden kunnen de gasten eten op één van de twee terrassen aan het paviljoen. Op het waterterras kun je genieten van de een drankje en een snack die je zelf op kunt halen bij de beachbar.

Duikt de temperatuur onder de grens van het aangename? Dan bieden de heaters op het terras uitkomst, zodat je tot laat in de avond kunt genieten van de ondergaande zon. Voor feesten, recepties en vergaderingen zijn speciale arrangementen mogelijk. Onze keuken speelt graag in op je speciale wensen.

Details

Adres:
Kaapse Baan 1
9752 XP Haren (Groningen)

Menu:
Menukaarten

Seizoen:

Openingstijden:
Dagelijks geopend van 10:30 uur tot 01:00 uur. Onze keuken is geopend vanaf 11:30 uur.

Website:
http://paviljoenkaaphoorn.bennergroep.nl/
Twitter:
https://twitter.com/kaaphoorn
Facebook:
https://www.facebook.com/kaaphoorn/
Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/227693891/beachclub-kaap-hoorn/

Bekijk ook:
Groningen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , ,