stadsstranden_banner

KM689 Cologne Beach Club (Keulen – Duitsland)

stadsstranden

KM689 Cologne Beach Club ligt aan de oevers van de Rijn, bij oude binnenstad van Keulen over de grens bij Maastricht. KM689 Beach Club ligt op het terrein van Tanzbrunnen, het cultuur- en muziekcentrum van Keulen.

Het stadsstrand bestaat uit1.100 ton zand verspreid over 3.500 vierkante meter, ligstoelen, stoelen en tafels zijn beschikbaar om maximaal 2.500 bezoekers in een vakantie stemming te brengen.Grote luifels, douches en strandhanddoeken om te huren maken het vakantiefeest compleet.

Naast drankjes bij de beachbar biedt KM689 Cologne Beachclub de bezoekers Spaanse Tapas, verse salades en delicatessen in de vorm van fingerfood. Dankzij de directe toegang vanaf de oever van de Rijn, kun je zelfs met de jetski een rondje maken. Delen van het strand kunnen gereserveerd worden voor exclusieve feesten, bedrijfsevenementen of andere evenementen, waaronder strand, het gebruik van meubels, luifels, douches en catering.

Prachtig uitzicht op de dom van Keulen aan de overkant van de oever van de Rijn maakt het uitzicht bijzonder speciaal bij een bezoek aan de Cologne Beach Club. De mix van luxueus genieten en de mediterrane sfeer, terwijl je op de ligstoelen, Spaanse designmeubelen of hangmatten ligt maken de ervaring compleet. Ook de kleine strandcabines op het terrein hebben alles wat je nodig hebt voor een ontspannen dag.

km689 cologne beach club

 

KM689 Cologne Beach Club en live muziek bij Tanzbrunnen

KM689 Cologne Beach Club bevindt zich direct naast Tanzbrunnen. Tanzbrunnen is de locatie in Keulen voor cultuur en entertainment. In de zomer biedt dit een extra dimensie met open-air shows en optredens van bekende bands en artiesten, die u vanaf  Cologne Beach Club kunt luisteren. Daarnaast draaien in de zomer DJ’s muziek zodat je tot in de late uurtjes door kunt feesten aan de oevers van de Rijn.

km689 cologne beach club

Entree

Entree is 6 euro waarvoor je munten ontvangt die in te wisselen zijn voor de Beach Bars. Een prepaid consumptie verplicht principe.

 

Adres:
Rheinparkweg 1,
50679 Köln,
Duitsland
Telefoon: +49 221 65004310
info@km689.de

Menu
Menukaart

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:
Vrijdag – Zondag 12:00 – 01:00 (bij goed weer)

Website:
https://www.km689.de/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Cologne-Beach-Club/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/792434995/cologne-beach-club-km-689/

Bekijk ook:
Duitsland

Please follow and like us:
error957
fb-share-icon364
Tags: , , , , , ,