stadsstranden_banner

Le Grand (Rotterdam)

stadsstranden

Club Restaurant Le Grand is a classic hotspot, down town Rotterdam. Gevestigd in de voormalige ontbijtzaal van het oudste hotel van Rotterdam (1917). Nu incrowd en centraal trefpunt voor clubbers, creatieven, ondernemers, beau monde, fashionado’s, avonturiers en – natuurlijk – voor de genieters voor easy and trendy living. Le Grand is 100% Rotterdams, real, raw, classy, dus met een internationale ontspannen vibe. Overdag ben je gastvrij welkom voor brunch, lunch, coffee, meeting, cocktails en borrels.’s Avonds mengt het restaurant en de club langzaam in één en neemt de dj de zaak muzikaal over. Le Grand wordt gerund door Rotterdammers met hart voor de stad en passie voor de gast.

le grand club

New York Club Setting

Le Grand is een trendy designed club restaurant, dat niet zou misstaan in New York. Gemodelleerd naar Amerikaans voorbeeld, geïnspireerd op the Roaring 20’s clubs en gevestigd tussen de antieke muren van het oudste hotel van Rotterdam (1917). Le Grand flirt met de tijden toen clubs, burleske danseressen, cabaret, variétee, live muziek en uit eten gaan de ontspannende beleving vormden in de havensteden New York en Rotterdam van de jaren 20 in de 20e eeuw. Dansen, lachen, restaureren en converseren tot in de kleine uurtjes, vormen volgens Le Grand nog steeds een tijdloze kunst. Club, restaurant, cocktailbar Le Grand reikt daartoe het juiste decor aan. Overdag, ’s avonds en in het weekend. We zetten de bruisende jaren 20 in de herhaling, 2.0.

le grand

Restaurant

Een bezoek aan Restaurant Le Grand betekent dat al je zintuigen worden verwend. Op hun wenken bediend dus. Geniet van invloeden uit de internationale fusion keuken, met de meest heerlijke hapjes. Laat je adviseren over de lekkerste cocktails en wijnen. Ga los op de heerlijkste housebeats van de beste DJ’s. Of ga een avondje luxe op stap boek een VIP-tafel. Ons decor, de bediening van de zwarte brigade en de beste DJ’s, maken het bezoek aan onze club al direct spraakmakend.

le grand food

Service en kwaliteit bij Le Grand

Jij als gast maakt Le Grand. Je bent dan ook onze gast én ster in club restaurant Le Grand. Dus zorgen we dat je als VIP een spraakmakend goede, ontspannen tijd hebt bij ons. Met een uitgekiende mix aan verrassende elementen, verse ingrediënten, klassiek goede service en een passend selectie spijzen, wijnen en cocktails, gelardeerd met lekkere muziek. Zo geven we écht glans aan de woorden service en kwaliteit. Met puur plezier gebracht, om puur plezier te faciliteren.

le grand

Details

Adres:
Kruiskade 12
3012EH Rotterdam
+31 10 530 0200
info@legrandrotterdam.nl

Parkeren:
Parkeergarage Interparking Kruiskade is gelegen in het centrum, dichtbij het Hilton Hotel. Kruiskade 21 – 3012 EE Rotterdam.

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Ma t/m Do 18:00 – 22:00
Vrij t/m Zo 18:00 – 02:00

Website:
http://legrandrotterdam.nl/

Twitter:
https://twitter.com/LeGrand_010

Facebook:
https://business.facebook.com/LeGrandRotterdam/

Instagram:
https://www.instagram.com/legrandrotterdam/

Bekijk ook:
Kruiskade

Tags: , , , , ,