stadsstranden_banner

Limbo (Emmen)

stadsstranden

Limbo is een restaurant annex bar en club aan het drukke Raadhuisplein in Emmen. Dagelijks is het restaurant geopend en in het weekend is ook de bovengelegen club geopend voor het uitgaanspubliek.

Multifunctioneel Limbo

Limbo is een Spaans-mediterraans getint restaurant en uitgaansgelegenheid in het voormalig pand van het Krijco Casino. Het pand, dat de nieuwe naam draagt is geschikt gemaakt voor zowel dag- als nachthoreca.LimboDe eigenaren omschrijven Limbo zelf als ‘multifunctionele horeca’.‘Overdag kun je terecht voor een koffie met gebak en een uitgebreide lunchkaart. In de avonduren kunnen gasten genieten van onze authentieke Spaanse en mediterrane specialiteiten.’ De hoofdrol is weggelegd voor echte Spaanse tapas en grillgerechten van de houtskool gestookte Green Egg. Ook het keukenpersoneel komt regelmatig aan tafel om ‘live’ heerlijkheden te bereiden.

Dakterras

De gelegenhied beschikt daarnaast ook nog eens over een bovenverdieping met bar en dakterras. Deze etage richt zich op 21-plussers met clubmuziek, waar dj’s en andere live-acts optreden en wordt voornamelijk in de weekenden opengesteld. LimboBovenop het pand ligt het laatste restant van de Traverse, de loopbrug die het centrum met de voormalige dependance van Dierenpark Emmen verbond. LimboDeze wordt verbouwd en daar komt een uniek dakterras met zo’n tachtig zitplaatsen voor terug. Natuurlijk worden er ook palmbomen geplaatst om het exotische karakter van het etablissement te benadrukken.

Naast uitgaan, is de bovenzaal ook geschikt voor bedrijfsfeesten, recepties, zakelijke bijeenkomsten en zelfs bruiloften.

Eten en drinken

Verse en huisgemaakte gerechten bij Limbo zijn beschikbaar van o.a. de houtskoolgrill, door het Limbokeukenteam met een creatieve twist bereid. Voor een culinaire reis rondom het Middellandse zeegebied. Er zijn diverse tapas beschikbaar maar voor degenen met een grotere honger is er ook een Rib-Eye, mixed grill of pasta te bestellen

Club Limbo

In de weekenden is de club boven het restaurant geopend met regelmatig diverse artiesten en dj’s  met urban, hiphop en house muziek.Limbo

Details

Adres:
Raadhuisplein/Dalipassage 12
Emmen

Website:
Website

Menu:
Menukaart
Parkeren:
Parkeren kan in Q-Park Wildlands aan de Ermerweg 28 in Emmen
Route:
Houd centrum Emmen Q-Park aan.
Seizoen:
Hele jaar open
Openingstijden:
Di t/m Zo 12:00-22:00
Club Limbo
Twitter:
Facebook:
Instagram:

Bekijk ook:
Drenthe

Tags: , , , , , , ,