stadsstranden_banner

Lounge Momo (Amsterdam)

stadsstranden

Voor een stukje New York en London in Amsterdam gaat er niets boven Lounge  MOMO. Voor de beste gerechten uit heel Azië, een kosmopolitische sfeer en de ultieme chill-out bent je bij MOMO aan het juiste adres.

Het bekroonde MOMO Restaurant, Bar & Lounge is één van de meest trendy restaurants in Amsterdam. Hier worden de smaken en kleuren van het Verre Oosten gecombineerd met de stijl en elegantie van het Westen. MOMO komt van het Japanse woord voor bloesem en schoonheid. MOMO is een concept om te ervaren, een eindeloze reis zonder vastgestelde regels waarin je je creativiteit kan laten gaan en je eigen pad kunt volgen.

Of je nu gaat shoppen in de PC Hooftstraat, het Rijksmuseum bezoekt of gewoon behoefte hebt aan een luxueuze hang-out, MOMO aan de Singelgracht is de perfecte locatie voor ontspanning in stijl.

MOMO Bar & Lounge

Zin in een cocktail in de award-winning Lounge MOMO bar? Neem plaats aan de indrukwekkende 360-gradenbar en bewonder onze good looking bartenders bij het bereiden van een eenvoudige gin-tonic tot een watermeloen-vanille-Martini. Onze Shaker Boys hebben een verrassend menu met klassieke en inventieve drankjes samengesteld, waaronder wijnen, champagne, bieren, sterke drank en sake met Amsterdamse flair.

lounge momo

Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag heeft MOMO een eigen DJ, zodat je een perfect excuus hebt voor heerlijke avond ontspannen uit met relaxte loungemuziek. De rest van de week geniet jevan een extra ontspannen sfeer.

Wie wil er niet zien en gezien worden? De lounge van MOMO is de perfecte plek voor een exlusief drankje of een heerlijk hapje in een opgewekte omgeving. Geniet van je favoriete cocktail en kijk naar de trendy gasten. Ontspan, relax en laat de ultieme lounge-ervaring al je zintuigen stimuleren.

Lounge MOMO Exclusive – Private Dining

MOMO Exclusive, dé private dining voor diegenen die een uitstekende verzorgde, elegante en exclusieve avond met top service willen ervaren. Organiseer uw privédiner in de meest besloten en luxueuze setting van Amsterdam.

lounge momo

Op de eerste verdieping boven MOMO Restaurant, Bar & Lounge, vind je ‘MOMO Exclusive’, een adembenemende dinerzaal die exclusief gereserveerd is voor privélunches, -diners of -banketten. ‘MOMO Exclusive’ biedt plaats aan maximaal 20 gasten en is volledig uitgerust met state-of-the-art audiovisuele apparatuur.

De keuken van ‘MOMO Exclusive’ is geïnspireerd op de pan-Aziatische traditie en gebaseerd op authentieke smaken. Alle delicatessen zijn bereidt met verse ingrediënten, en kunnen speciaal worden aangepast door onze chef. De op maat gemaakte menu’s worden vergezeld met exclusieve wijnen. Elke gang is gegarandeerd een tongstrelende ervaring.

Details

Adres:
Hobbemastraat 1,
1071 XZ Amsterdam
Telefoon:020 671 7474

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingtijden:
10:00-01:00

Website:
http://www.momo-amsterdam.com/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/MOMOAmsterdam

Instagram:
https://www.instagram.com/MOMOAmsterdam/

Bekijk ook:
Asian

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , ,