stadsstranden_banner

Lounge The Harbour Club (Amsterdam)

stadsstranden

Lounge The Harbour Club is een unieke locatie in Amsterdam met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Een blend van Miami, Barcelona en de Côte d’Azur: een industriële locatie – een oude wijnterminal – turned fashionable chic. Kom langs en laat je verrassen door de immense ruimte (2200m2), het ‘top notch gestylde’ interieur, de zes meter lange visvitrine, de hoogwaardige kookkunsten en de zestien meter lange muurschildering van neo popart kunstenaar Selwyn Senatori.

Een bezoek aan Lounge The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail. Zit buiten op een uitgestrekt terras, geniet van het uitzicht op het water en maak een keuze uit één van de vele cocktails.

The Harbour Club Amsterdam ligt op nog geen vijf minuten rijden van de Ring en is voorzien van gratis parkeerplekken en aanmeermogelijkheden voor boten.

Bent je op zoek naar kwaliteit in een ontspanning omgeving, dan voel je je bij The Harbour Club Amsterdam direct thuis.lounge the harbour club

Events bij Lounge The Harbour Club

Zoek je naar een bijzondere locatie voor een event? Dan hoef je niet verder te zoeken. The Harbour Club is door haar sfeervolle interieur, gastvrije service en hoogwaardige kookkunsten de perfecte locatie voor uw borrel, receptie, productpresentatie of diner.

Iedere vestiging beschikt over uitstekende audiovisuele apparatuur en gratis wifi ter ondersteuning van een event, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. En door de ligging nabij snel- en grote doorgaande wegen zijn de restaurants van The Harbour Club zeer goed bereikbaar. Onze sales afdeling helpt je graag bij het organiseren van je zakelijke of particuliere evenement, waardoor het mogelijk is om een evenement geheel naar eigen wens te realiseren.Wat je ook wenst, The Harbour Club maakt het mogelijk. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het jou en je gasten tijdens het evenement aan niets ontbreekt!

lounge the harbour club

Locatie

Een unieke locatie in de hoofdstad met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Een industriële locatie –een oude wijnterminal- turned fashionable chic. Waar vroeger wijn werd gebotteld worden nu de flessen opengemaakt.

The Harbour Club Amsterdam heeft een immense oppervlakte van 2200 vierkante meter. Het restaurant, de privé ruimte ‘Next Door’ en een loods die naar smaak kan worden ingericht, bieden voor elke gelegenheid een perfecte locatie! Heb je minder gasten? Geen probleem, men kan de ruimtes op allerlei creatieve manieren indelen.

lounge the harbour club

De stijlvolle evenementenruimte ‘Next Door’ is voorzien van alle faciliteiten, zoals een eigen bar, stijlvolle aankleding , dj booth en een professionele lichtinstallatie. Dit maakt de ruimte uitermate geschikt voor een vergadering, show, productpresentatie, borrel , diner of feest!

Deze aan het water gelegen toplocatie met aanmeermogelijkheden en ligplaatsen voor boten in Amsterdam, is voorzien van wifi, ligt op nog geen 5 minuten rijden van de ring en beschikt over 300 gratis parkeerplaatsen.
Er zijn ook vestigen van de Harbour Club in Rotterdam, Maastricht en Scheveningen.

Details

Adres:
Cruquiusweg 67 HS,
1019 AT Amsterdam
Telefoon:020 767 0421

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
maandag 11:00–01:00
dinsdag 11:00–01:00
woensdag 11:00–01:00
donderdag 11:00–01:00
vrijdag 11:00–02:00
zaterdag 17:00–02:00
zondag 11:00–01:00

Website:
http://theharbourclub.com/amsterdam/
Twitter:
https://twitter.com/tharbourclub
Facebook:
https://www.facebook.com/HarbourClubAmsterdam/
Instagram:
https://www.instagram.com/theharbourclub/

Bekijk ook:
Het IJ

Bewaren

Tags: , , , , ,