stadsstranden_banner

Meneer Nieges (Amsterdam)

stadsstranden

Meneer Nieges is het nieuwe concept van de mensen achter Hannekes Boom aan de Westerdoksdijk aan het IJ in Amsterdam. Het schaart zich moeiteloos in het rijtje Roest, Hannekes Boom en Plek.

Het pand aan de Westerdoksdijk is niet altijd succesvol geweest. Hiervoor zaten er de horecagelegenheden Nevy en Nevel die het niet gered hebben. De mensen echter Meneer Nieges hebben zich hierdoor echter niet laten afschrikken aangezien Nieges ongeluk betekent in het plat Amsterdams. Ze hebben het dus ingezet als een geuzennaam.

Terras aan het IJ

Het terras van Meneer Nieges kenmerkt zich door een mooi uitzicht over het IJ en een stijlvolle entree met verlicht logo van Meneer Nieges. Wat gelijk in het oog springt is het grote prieel en genoeg zitplaatsen met uitzicht over het water. Een mooie plek op een zonnige zomerdag wat het restaurant een prettige plek maakt om te loungen in de zomer.

Interieur Meneer Nieges

Het interieur van is bijzonder sfeervol te noemen. Warmte door het gebruik van veel hout, vloerkleden en een grote opgezette (nep) beer.meneer nieges

Eten en drinken

Bij Meneer Nieges kun je de hele dag door van de lekkerste gerechten genieten. Het menu kenmerkt zich door gegrilde vis en vleesgerechten maar ook voor vegetariers is er de heerlijke gegrilde aubergine.

Bijvoorbeeld:

  • Ribeye
  • Vis van de dag
  • Gegrilde Aubergine
  • Oesters
  • Gamba’s
  • Burrata
  • Bavette

Meneer Nieges is de perfecte plek voor een date, een avond met vrienden of familie. Doordeweeks kun je rustig loungen en in het weekend draait DJ Elias Mazian tot in de kleine uurtjes muziek waarop lekker gedanst kan worden.

Het is met recht een heerlijke locatie om te vertoeven in Amsterdam in de komende warme zomermaanden.

meneer nieges

Details

Adres:
Westerdoksdijk 40H
Amsterdam

Parkeren:
Parkeren kan voordelig bij parkeergarage Interparking IJdok
IJdok 33, 1013 MM Amsterdam

Menu:
Lunchkaart/
Dinerkaart/

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
10:00 – 01:00

Website:
http://www.meneernieges.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/MeneerNieges/

Instagram:
https://www.instagram.com/meneernieges/

Bekijk ook:
Het IJ

Tags: , , ,