stadsstranden_banner

Millers en Millersbeach (Den Haag/Kijkduin)

stadsstranden

Millers is te vinden in het centrum van Den Haag en aan het strand in Kijkduin. Waar Millers in het centrum bekend is als hotspot voor cocktails en street food, is Millersbeach een gezellige beachclub van dezelfde formule.

Millers Den Haag

Millers Den Haag heeft de zogenaamde Cocktail Kitchen. De cocktailkaart van Cocktail Kitchen bevat ruim 60 verschillende cocktails inclusief speciale ‘premium cocktails’. De premium cocktails zijn afgestemd op de verschillende Aziatische gerechten. Zo wordt de ‘Asian Bloody Whiskey’ Cocktail gecombineerd met de ‘Moo Ping’, de in oestersaus gebakken varkenshaas-spiesjes. Ook op het menu: de ‘Drunken Grilled Pineapple’ cocktail in combinatie met de ‘Gua Bao JI’, pulled chicken en Koreaanse Chili.

millers

Cocktail Kitchen serveert gerechten met Thaise, Japanse, Vietnamese, Indonesische, Koreaanse en Chinese invloeden. Alle gerechten zijn het formaat van een tussengerecht. 3 à 4 gerechten staan gelijk aan een maaltijd, maar mocht je er geen genoeg van krijgen bestel je er gewoon nog wat bij!

Alle gerechten zijn het formaat van een tussengerecht waardoor het ideaal is om meerdere gerechten te proeven en delen. Cocktail Kitchen telt binnen zo’n 60 zitplaatsen en op het verwarmd buitenterras ruim 80 zitplaatsen.

Restaurant en Grand Café

Overdag is Millers één van de betere Haagsche grand cafés voor heerlijke koffie en gebak in de ochtend, een ontspannen of snelle (zaken-) lunch in de middag en een gezellige borrel met gevarieerde wijn- en biteskaart om de dag mee af te sluiten.

millers

In de avond uren is het een a la carte restaurant waar u kunt plaats nemen in comfortabele banken en uitgebreid kunt genieten van wijn-spijs combinaties, gastvrijheid en het interieur.

Millers Club

Na het diner verandert Millers ieder weekend tot een ware club! Het meubilair gaat aan de kant, VIP table service wordt ingezet en de DJ’s zorgen voor de juiste muzikale sfeer ondersteund door live entertainment en light jockey. De club bestaat dan uit 2 areas, te weten Millers en Millers Café. Qua muziek ligt de nadruk bij Millers opdance / club en in Millers Café op de dance classics en 90’s, oftewel de sfeer uit de 80’s en 90’s. Naast deze dance nights worden er i.s.m. Exclusive Productions diverse events zoals Hed Kandi, Defected in the House, Roger Sanchez, Roog, Erick E, Roul&Doors etc.

millers

Millersbeach Kijkduin

Millersbeach is gelegen aan het strand dat Scheveningen met Kijkduin verbindt aan het Zuiderstrand. Het is de perfecte strandtent als het gaat om vrij zicht, diverse terrassen, optimale service en de unieke locatie. Met de keuze uit loungebanken tot zitjes aan het strand ben je meer dan welkom voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Daarnaast is Millersbeach goed bereikbaar en is er ruim gratis parkeergelegenheid.

millers beach

Millersbeach hecht veel waarde aan een goede keuken. Aan verantwoord en mooie ingrediënten. Buffetten, barbecues, snack of verrassende drankjes.

Millersbeach heeft een moderne, karakteristieke en warme uitstraling en is vanwege de prachtige ligging, sfeer, hoog service niveau en uitstekende keuken de perfecte locatie om een evenement te organiseren.

Details

Adres:
Plein 10
2511 CR Den Haag
T: 070 362 90 43

Adres Millersbeach:
Strandslag 7
2566 DP Den Haag

Menukaart:
Cocktails
Streetfood
Wijnkaart
Diner
Millersbeach

Seizoen:
Hele jaar open
Millers Beach – Maart – Oktober

Openingstijden:
Millers: 10:00 – 01:00
Cocktailkitchen: 16:00 – 01:00
Club (Weekend: 19:00 – )
Beach (9.00 – 1:00)

Website:
http://www.millersdenhaag.nl/
http://www.millersbeach.nl/

Twitter:
https://twitter.com/millersdenhaag

Facebook:
https://www.facebook.com/millersdenhaag/
https://www.facebook.com/millersbeach/

Instagram:
https://www.instagram.com/millersrestaurant/
https://www.instagram.com/millersbeach/

Bekijk ook:
Cocktails

Tags: , , , , , , , ,