stadsstranden_banner

Mingle Mush (Den Haag)

stadsstranden

Mingle Mush een foodhal in Den Haag aan het Anna van Buerenplein. Vijftien wereldse foodstands, drie bars, terrassen, arcadespellen, een bibliotheek en podium zijn hier te vinden. Men organiseert verder optredens van live bands, borrels, spoken word events, lezingen en optredens van singer-songwriters.

Mingle Mush Eten en drinken

De Food & Mood hall MingleMush verenigt alle gezichten van hospitality in een open hal (1.600 m2) en op verschillende terrassen. Verder zijn er, door een samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek, veel boeken te vinden die je kunt lezen als je in Mingle Mush bent. Vijftien foodstands vormen samen een culinair tripje rond de wereld. Op de vide die binnen de ruimte geplaatst is, ligt een gamehall met verschillende arcadespellen. En het podium in de hal brengt een programmering van o.a. live bands, DJ’s en lezingen..

mingle

De foodstands vormen een menu van kwalitatieve gerechtjes met prijzen die van laag tot hoger variëren. Ieder concept brengt een eigen persoonlijkheid binnen de hal. Foodies trekken van Oosterse stoofschotels van de TAJINE FABRIEK naar de Poolse specialiteiten van Pierogies door naar een Hawaiiaanse pokébowl van ThePokéBar. Aziatische fusion streetfood komt van Lime Leaf & Red Pepper, terwijl Het Pizzameisje de ware Italiaanse pizza voorzet en Don Brûlée het dessert verzorgt met crème brûlée donuts. Gasten bestellen gerechten bij de stand om daar het eten live bereid te zien worden. Drankjes serveert het barteam aan tafel om een bezoek net relaxter te maken. De drie bars van MingleMush hebben ieder een eigen specialiteit: speciaalbieren, koffies en cocktails.

Art wall bij Mingle Mush

MingleMush is als een urban circus. De compleet glazen ruimte is opgesplitst in kleinere clusters, waardoor bezoeker via straatjes van plein naar loungeplek dwalen. Natuurlijke materialen zijn gecombineerd met lichtbelettering en kleurrijke elementen.

mingle

Een art wall verzekert Instagramwaardige momenten. Binnen dit design krijgt elk concept de mogelijkheid om zelf het uiterlijk van zijn stand te bepalen voor een warme, eclectische chaos die doet denken aan een stedelijk festivalterrein. Onder MingleMush ligt een parkeerplaats met zo’n 1000 plaatsen om zoveel mogelijk mensen samen te kunnen brengen. De ontwikkeling van MingleMush komt gelijktijdig met een complete transformatie aan de oostzijde van Den Haag Centraal. Na een aantal jaar van herontwikkeling bloeit dit gebied op, met MingleMush in het hart.

Stands bij Mingle Mush

Je kunt onder andere het volgende vinden bij Mingle Mush:

ANNA’S BAR
Kom de uitgebreide selectie van internationale bieren proeven bij Anna’s Bar. Start bijvoorbeeld met een Lanister bier en mingle jezelf naar een heerlijke IPA zoals “Hop met de geit”.

HERMANOS
Kom naar Hermano’s voor de heerlijkste Burrito’s & Surinaamse specialiteiten.

THE POKÉ BAR
Kom naar de Poké bar voor de heerlijkste Poké-bowls & sushirrito’s

MIXCO
Proef bij Mixco de authentieke mexicaanse tortilla’s.

Details

Adres:
MingleMush
Anna van Buerenplein 712
2595DK Den Haag

Parkeren:
Parkeren kan bij Q-Park Centraal Station New Babylon. Pr. Irenestraat 1, Deze garage is 24 uur per dag geopend.

Route:
Mingle Mush ligt 50m ten oosten van Den Haag Centraal

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:

Voor drinkenVoor eten
Maandag10:00 – 22:0012:00 – 21:00
Dinsdag10:00 – 22:0012:00 – 21:00
Woensdag10:00 – 22:0012:00 – 21:00
Donderdag10:00 – 23:0012:00 – 21:00
Vrijdag10:00 – 23:0012:00 – 21:00
Zaterdag12:00 – 23:0012:00 – 21:00
Zondag12:00 – 21:0012:00 – 20:00

Website:
http://www.minglemush.nl/

Twitter;
https://twitter.com/Minglemush

Facebook;
https://nl-nl.facebook.com/Minglemush

Instagram:
https://www.instagram.com/minglemush/

Bekijk ook;
Den Haag

Tags: , , , , , , ,