stadsstranden_banner

Moeke (Rhenen)

stadsstranden

Moeke is een groep gelijknamige restaurants in Delft, Breda en een nieuwe vestiging in Enschede. Moeke Rhenen is echter toch wel een bijzondere vermelding waard. Onder andere door een van de mooiste terrassen van Nederland liggend aan de Nederrijn.

Eten en drinken bij Moeke Rhenen

Bij Moeke Rhenen kan je heerlijk genieten van een kopje koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten terwijl je geniet van het mooie uitzicht over het water. Bij Moeke kan alles. moeke rhenenHet is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt.

Ambiance

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. ‘Ik zit even bij Moeke’ is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. moeke rhenenOm net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke’s tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

Rhenen

In het prachtige Rhenen kan Moeke zich geen mooiere plek wensen. Bij Moeke is het altijd goed toeven. Zo aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, moeke rhenenop het zonnige terras aan de oever van de Nederrijn, genoegzaam uitkijkend over het water. Zo mooi kan het leven bij Moeke zijn. Welk seizoen je ook komt.

Feesten en events

Moeke is de ideale plek voor je evenement, vergadering, borrel, receptie, trouwerij en feest.
Moeke heeft veel verschillende ruimtes beschikbaar. moeke rhenenVan gezellig en intiem tot groots en meeslepend, zowel binnen als buiten. En natuurlijk met alles er op en er aan.

Details

Adres:
Veerplein 1,
3911 TN Rhenen
tel: 0317 – 61 61 61
info@moekerhenen.nl

Parkeren:
Parkeren is gratis op het parkeerterrein naast Moeke

Route:
Geef in de navigatie, Veerplein 1, Rhenen in

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Elke dag geopend van 10:00-1:00

Website:
https://www.moekerhenen.nl/

Twitter:
https://twitter.com/moekerhenen

Facebook:
https://www.facebook.com/moekerhenen

Instagram:
https://www.instagram.com/moekerhenen/

Bekijk ook:
Aan de Rivier

Tags: , , , , , ,