stadsstranden_banner

Monroe Beach (Knokke / Oostende – België)

stadsstranden

Monroe Beach is een luxe beachclub aan de Belgische kust. Er is een Monroe Beach te vinden in Knokke en in Oostende. De beachclub is de ideale plek om te genieten van de glitter en glamour van Knokke-Zoute. Je kunt er een comfortabel ligbed huren met of zonder windscherm en parasol om zo te genieten van een dagje zon, zee en strand in het mondaine Zoute.

Monroe Beach in Knokke

Als het weer een beetje mee zit, waan je je precies in Saint-Tropez, waar je de rich & famous tegen het lijf loopt. Het personeel, gekleed door 7 For All Mankind voorziet je van een coupe champagne of lekkere cocktail in Knokke. Luxe en glamour alom. Of je nu voor een leuk ligbed of een gezellig loungebank gaat hoe dan ook, genieten doe je sowieso in deze beachclub.

monroe beach

Monroe Lounge in Oostende

Een Lounge openen op het strand van Oostende, in de stijl van de Côte d’Azur, in de schaduw van het Casino van Oostende. Een lounge die opvalt door warme, zuiderse sfeer. Dat was het idee achter Monroe Besch Oostende.

Met de rustgevende kleuren Beige en wit ebben ze wat uitstraling betreft in elk geval een schot in de roos. De slogan “feel the vibe of a real luxury lounge” en het uitzonderlijke decor maakt van Monroe Beach Oostende een schot in de roos voor deze zomermaanden!

Aan de bar kun je terecht voor verfrissende drankjes, tapas, heerlijke cocktails, wijn en natuurlijk een fles of glaasje Champagne, de huisdrank bij uitstek. Er iseen ruime kaart met voor elk wat wils.

Natuurlijk vind je ook de typische strandcocktails zoals mojito, caipirinha en tequila sunrise in Oostende bij Monroe Beach.

Achtergrond

Daar de ligging en het decor uitzonderlijk zijn, moest de naam zeker origineel en verrassend zijn.
Het jaar 2012 (oprichting) was de vijftigste verjaardag van de dood van Marilyn Monroe.

monroe beach

De filmster met een immens charisma en een onvergetelijke uitstraling: De keuze was vlug gemaakt en Monroe Beach was geboren.

Details

Adres:
Monroe Beach Knokke
Ter hoogte van Zeedijk 711 & Duindistelstraat
8300 Knokke-Heist (Zoute)
info@monroebeach.be

Monroe Beach Oostende
Zeedijk – Hertstraat
Oostende 8400

Menu:

Seizoen:
1 april – 15 oktober

Openingstijden:
10:00 tot 24:00

Website:
http://www.monroebeach.be

Twitter:

Facebook:
https://m.facebook.com/MonroeBeachKnokke/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/770732029/monroe-beach-knokke/

Bekijk ook:
Belgische kust

Tags: , , ,