stadsstranden_banner

Nul77 Skybar (Venlo)

stadsstranden

Nul77 Skybar is een skybar in Venlo met uitzicht over de Maas in de voormalige Nedinsco toren. In deze trendy loungebar, op de hoogste verdieping van de Nedinscotoren, kun je terecht voor lunch, diner en spetterende feesten en events.
De industriële ‘Nedinsco look’ van de toren gecombineerd met de warme, sfeervolle inrichting van de loungebar tekenen voor een hippe, chique ambiance waar je je snel thuis voelt. Met een mooi uitzicht over Venlo en de Maas en lekker eten en drinken is de Nul77 Skybar een mooie plek om te relaxen.

Interieur bij Null77 Skybar

De Nul77 Skybar is stijlvol en met klasse ingericht. Je kunt lekker loungen op de comfortabele banken, zitjes en als het weer het toelaat op het spectaculaire dakterras. In 2013 is het pand, na een jarenlange renovatie, klaar voor de toekomst. Bij binnenkomst maak je direct kennis met het roemruchte verleden van de Nedinsco. In een ‘mini museumpje’ vindt u een unieke Carl Zeiss collectie van microscopen. lenzen en meetapparatuur.

Nul77 skybar

Restaurant

In de Nul77 Skybar zwaait Chef-kok Keyhani Semuel de scepter. De keuken kenmerkt zich door moderne en verfijnde gerechten die dagelijks met veel passie worden bereid. Een bijzonder gerecht om te proberen zijn de Wilde Argentijnse Garnalen.

Nul77 skybar

Night Life bij de Nul77 Skybar

De Nul77 Skybar organiseert de meest uiteenlopende feesten en events. Live muziek, DJ’s of andere gastoptredens maken van een feestje een spetterende party. Een cocktail, wijn of biertje in de hand, coole muziek en …. het mooiste uitzicht van Venlo.

Nul77 skybar

Business en feesten

De Nul77 SKybar biedt mogelijkheden voor Business events. Zakelijke gasten kunnen bijvoorbeeld kiezen voor ‘Fine Dining’ of een hip, gezellig bedrijfsfeest in de loungebar.
Zo kan de avond beginnen met een overheerlijk diner en eindigen in een bruisend feest. de muziek neemt u gedurende de avond mee naar de ‘next level’ zodat je een topavond kunt hebben met je gasten. De Nul77 Skybar is ook een trouw en of feestlocatie. Men kan een huwelijksfeest van begin tot eind verzorgen. In de loungebar of op het dakterras kan elkaar het ja-woord worden gegeven waarna het huwelijksfeest compleet kan worden verzorgd.

Historie nul77 skybar gebouw

De Nederlandse Instrumenten Compagnie, waaruit de naam Nedinsco is ontstaan, werd in 1920 opgericht door Carl Zeiss. Het strenge Verdrag van Versailles, dat na WOI bepaalde dat Duitsland geen oorlogsmateriaal mocht maken, werd met een fabriek net over de grens, in Venlo, handig omzeilt. Want alhoewel de neutrale naam anders doet vermoeden werden in Nedinsco legermaterialen gemaakt zoals afstandsmeters, periscopen en seinlampen. In de jaren ’30 een modern bedrijf van wereldfaam en tijdens WOII door de Nazi’s ingezet voor millitaire spionage: een gebouw met een rijke en bewogen geschiedenis. De eenvoudige, rechtlijnige bouwstijl (Bauhaus) behorend tot de Nieuwe Zakelijkheid uit de jaren ’20, is kenmerkend voor het complex

Details

Adres:
Nedinscoplein 7c,
5912 AP Venlo (zesde etage)
Tel : 077 770 33 12

Parkeren:
De Nul77 Skybar biedt voldoende parkeermogelijkheden.
De parkeerplaats is bereikbaar via de Molensingel, de ingang van de Nul77 Skybar bevindt zich aan de andere zijde.
U moet om het gebouw heen lopen.

Menu:

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur geopend
Maandag gesloten.
Ook op reservering voor vergaderingen, presentaties en groepsreserveringen en lunch voor grotere gezelschappen.
Website:
http://www.nul77skybar.business.site
Twitter:
.
Facebook:
Https://nl-nl.facebook.com/nul77skybar
Instagram:
https://www.instagram.com/nul77skybar

Bekijk ook:
Limburg

Tags: ,