stadsstranden_banner

Omelegg Amsterdam

stadsstranden

Omelegg Amsterdam is een restaurantje aan de Ferdinand Bolstraat in De Pijp waar je de hele dag kunt ontbijten. Twee hipster broers hebben het restaurant geopend en het concept is een fijne toevoeging aan de restaurant scene in Amsterdam.

Zin in een lekker ontbijt, brunch of lunch? Het is de eerste omeletterie van Nederland en daar zijn ze trots op! Je kunt ’s ochtends vanaf 7 uur aanschuiven voor ontbijt en de hele dag door serveren we een heerlijk ontbijt, brunch en lunch.

omelegg amsterdam

Weekly Specials

Naast de overheerlijke Omeleggs op het menu, bedenken ze iedere week een speciale Omelet om de gasten mee te verrassen! Je kunt van alles verwachten.. van Tuna Melt tot Ratatouille en van Kip Saté tot Bolognese. Uiteraard bereid tot een smakelijke omelet die je niet snel zal vergeten!

omelegg amsterdam

3000 eieren per week bij Omelegg Amsterdam

Op het menu vind je omeletten, andere ei-gerechten en een kip-burger. Bij Omelegg Amsterdam gaan er wel 3.000 eieren per week doorheen! Er staan zo veel lekkere omeletten op het menu dat je bijna niet kan kiezen. Ga eens voor een omelet met gerookte zalm, crème fraiche en dille die The Viking Fisherman heet. Alle gerechten hebben sowieso super originele namen. Je kunt bij je omelet kiezen voor bruin of mais brood. Of probeer eens één van de pannetjeszoals de Shakshuka met pittige chorizo.

Interieur

Het interieur bij Omelegg Amsterdam is heeft iets weg van een Oostenrijks boerderijtje. Met veel hout, brocante items en een en keuken die bijna net zo lang is als deze spot zelf. Boven de tafels hangen schriftjes waar je je feedback of comments achter kunt laten. Je vindt Omelegg op de Ferdinand Bolstraat op het deel ten zuiden van de Ceintuurbaan.

omelegg amsterdam

Tweede vestiging

Sinds kort kun je ook een eitje bij dit fijne eierrestaurant tikken in het centrum. Want er is een nieuwe vestiging op de Nieuwebrugsteeg 24 (op de Wallen).

Details

Adres:
Ferdinand Bolstraat 143
1072 LH Amsterdam
020 – 370 1134

Centrum:
Nieuwebrugsteeg 24
1012 AH Amsterdam
020 – 2332 406

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur aan de Ferdinand Bolstraat

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 7:00 tot 16:00
Zaterdag en Zondag: 8:00 tot 16:00

Website:
http://omelegg.com/nl/

Twitter:
https://twitter.com/omelegg/

Facebook:
https://www.facebook.com/omelegg/

Instagram:
https://www.instagram.com/omelegg/

Bekijk ook:
Restaurants in Amsterdam

Tags: , , , , , , , , ,