stadsstranden_banner

Onder de Leidingstraat (Eindhoven)

stadsstranden

Onder de Leidingstraat in de wijk Strijp S is een restaurant met stadsstrand in Eindhoven. Er is tevens een kleine supermarkt gevestigd met biologische en lokalel voedingsmiddelen.

Stadsstrand

In de zomer heeft Onder de Leidingstraat in Eindhoven de beschikking over een luxe die maar weinig horecagelegenheden hebben, een heus stadsstrandje met bijbehorende strandsstoelen en buitenbar waar je heerlijk kunt chillen en genieten van de warme zomer.onder de leidingstraat

Eten en drinken bij Onder de Leidingstraat

Onder de Leidingstraat serveert zoveel mogelijk biologisch, verantwoord en healty food. Elke 3 maanden verandert Onder de Leidingsstraat de menukaart zodat je altijd verrast wordt. onder de leidingstraatEr zijn onder andere sandwiches, salades, huisgemaakte soep, drankjes en andere lekkere dingen te krijgen. Maar ook guilty pleasures als Tony Chocolonely zijn bij Onder de Leidingsstraat te krijgen. Probeer ook eens de sapjes of de Eindhovense biertjes van Moll.

Zelf brood smeren

Groepen vanaf 8 (tot maximaal 20) personen kunnen ‘lekker-zelf-brood-smeren’ bij Onder de Leidingstraat. De tafel wordt vol gezet met vloerdesembroden (vers uit de oven), de huisgemaakte onder de leidingstraatsmeersels en verschillende andere soorten beleg op houten plankjes en in gezellige weckpotjes. Alles om de lekkerste boterhammen zelf samen te stellen.

Supermercado.

In de mini bio supermercado van Onder de Leidingsstraat shop je de tofste kookboeken, de mooiste kookspullen en de lekkerste producten met een goed verhaal. supermercado onder de leidingstraatMeer dan 50 verschillende leveranciers leveren bijzondere producten zoals: Twisted jam, Pieper bier, Koffie van Tasman, Chutney, Koekebakkerskoeken en een ruim assortiment Tony Chocolonely Chocolade.

Strijp S

Strijp-S waar Onder de Leidingstraat is gevestigd is een wijk en voormalig bedrijventerrein in het stadsdeel Strijp in Eindhoven, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. onder de leidingstraatHet terrein behoorde toe aan elektronicaconcern Philips. Vanaf 2000 zijn er zowel woningen als bedrijven uit de creatieve sector gevestigd.

Details

Adres:
Leidingstraat 45
5617 AJ Eindhoven
040-8420870
ikhebhonger@onderdeleidingstraat.nl

Parkeren:
Parkeren kan bij Parkeergarage Strijp S. Strijp S, 5617 AB Eindhoven

Route:
Geef voor navigatie Strijp S aan.

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Stadsstrand geopend in de zomer, de Deli en Supermercade hele jaar open

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 20:00
Zaterdag/Zondag 10:00 – 18:00

Website:
https://www.onderdeleidingstraat.nl/

Twitter:
https://twitter.com/ODLeidingstraat

Facebook:
https://www.facebook.com/onderdeleidingstraat

Instagram:
https://www.instagram.com/onderdeleidingstraat/

Bekijk ook:
Brabant

Tags: , , , , , ,