stadsstranden_banner

Paaseiland (Amsterdam)

stadsstranden

Amsterdam is met het Paaseiland een nieuw stadsstrand rijker. Vanaf juni 2019 kan je met een mooi uitzicht over het IJ, een lekker drankje en de voeten in het zand genieten van alle zonnige dagen. De sfeer is er relaxed en gezellig.
Op de Westerdoksdijk is in mei Het stadsstrand geopend. Zand, gezelligheid, lekker eten en lekkere drankjes is het motto.

Ambiance Paaseiland

Er zijn honderden kilo’s zand gestort. De tafels met strandstoeltjes maken het compleet met uitzicht op het IJ, waar ook nog eens een duik in kan worden genomen. Paaseiland amsterdamHet eten wordt geserveerd vanuit een keuken die gemaakt is van een zeecontainer, een bouwsteen die op vele stadsstranden terug te vinden is. hierin is een voltallige keuken in geplaatst en een mooie bar van bamboe ernaast maakt het af.

Paaseiland

Eten en drinken bij Paaseiland

Bij Paaseiland kun je verschillende ontbijt en borrel gerechtjes vinden. In de ochtend worden er Acaï en yoghurt bowls met vers fruit en granola met verse sapjes en croissants geserveerd. PaaseilandVoor de lunch en borrel serveren ze een mix van Internationale en nationale gerechten. Probeer eens de Bahn Mi of de Chicken Katsu burger met Japanse BBQ saus.

Achtergrond

Paaseiland is een initiatief van twee vrienden uit de Jordaan. Het is geïnspireerd op het Eiland in de Pacific. met de stenen hoofden.paaseiland
Alles hebben ze afgestemd op het thema om zo de stemming van het eiland optimaal over te brengen.

Details

Adres:

Westerdoksedijk 707

Amsterdam

Info@paaseilandamsterdam.nl

Parkeren:

Je kunt parkeren in diverse parkeergarages, onder andere bij Parkeergarage IJdok. IJdok 33, Amsterdam (5 euro per uur)

Seizoen:

Juni-Oktober

Openingstijden:

Elke dag van 9.00-21.00

Website:

http://www.paaseilandamsterdam.nl

Menu:

Menukaart

Twitter:

Facebook:
https://m.facebook.com/paaseiland.amsterdam/

Instagram:
https://www.instagram.com/paaseiland.amsterdam

Bekijk ook:
Amsterdamse stadsstranden

Tags: , , , , , ,