stadsstranden_banner

Papas Beach House (Hoofddorp)

stadsstranden

Papas Beach House is een gezellig strandpaviljoen in Hoofddorp. ‘Good Times, Great Food’. Strandpaviljoen Papa’s Beach House is een goed bewaard geheim omringd door bomen en een meer. Met een terras boven het water en een privé strandje. Ontmoet leuke mensen, vier mooie momenten met familie en vrienden. Zit rond het kampvuur en drink heteigen Papa’s Beer. See you soon in Papa’s!

Papa’s Beach House bestaat al sinds 1989 maar heeft in 2012/2013 een complete renovatie ondergaan. Met uitgangspunt om nog dichter bij het inspirerende ‘Papa’s’ gevoel van de natuur, reizen en avontuur te komen. Het nieuwe Papas Beach House is een multifunctionele locatie geschikt voor gezellig uitgaan, voor een diner, een borrel aan de bar of een drankje op het terras aan het water. Maar ook voor een fantastisch evenement, een inspirerende meeting, een avontuurlijke outdoordag of een onvergetelijke bruiloft. “Good times, Great food” Voor iedereen die geniet van mooie momenten.

Papas Beach House voor levensgenieters

De filosofie achter Papas Beach House is een plek te creëren voor echte levensgenieters. Een plek waar lekker eten, mooie dranken, een ongedwongen sfeer, maar ook multifunctionele faciliteiten centraal staan. De natuurrijke omgeving van het Haarlemmermeerse Bos maken van Papa’s een bijzondere locatie. Papa’s voelt zich betrokken bij het milieu. Door het treffen van verschillende maatregelen houdt het bedrijf rekening met het behoud van het milieu en probeert het zo zuinig mogelijk om te springen met energieverbruik. In Papa’s Beach House is uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen. Deze overwegingen geven Papas Beach House niet alleen zijn bijzondere uitstraling, maar bieden ons ook de mogelijkheid rekening te houden met onze omgeving!papas beach house

Papa’s Beach House is ook de ideale evenementenlocatie voor uw outdoor event. De ligging midden in het bos is de setting voor outdoor activiteiten. Actieve teambuilding programma’s, behendigheidsspellen, denksporten, watersporten, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke dag. Na al het spektakel kunt u genieten van een heerlijke barbecue of buffet in de Key West eventzaal en op ons privé strandje. Ook als aanvulling op uw vergaderarrangement zijn onze outdoor en indoor activiteiten uitermate geschikt. Play, Kick back & relax.

Restaurant

Papa’s Blue Marlin restaurant met uitzicht op het meer is geïnspireerd op de liefde van schrijver Ernest Hemingway voor avontuur, gezelligheid en sterke verhalen. De inrichting bestaat uit zeilen, hengels, boeken, vissen en foto’s. In het midden staat een hoge natuurstenen openhaard. Papa’s is ’s zomers en ’s winters de ideale plek voor een kop koffie, een gezonde lunch, een cocktail of een heerlijk diner. Lekker op het strandje in de zon, bij de openhaard of gezellig aan de bar. Wist u dat Papa’s Beach House ook een zaal heeft voor diners, recepties, huwelijksfeesten of vergaderingen?

 

Papa’s Sunday BBQ at the Lake

Op zondag  verwelkomt Papa’s je bij Sunday BBQ at the Lake! Bring your family & friends en dan regelt Papa’s Beach House heerlijke BBQ gerechten met lekkere sides. Alles wordt midden op tafel gezet en er wordt ervoor gezorgd dat niemand iets te kort komt!papas beach house

  • Flank steak
  • Papa’s catch of the day
  • Pulled pork
  • Homemade sausages
  • Chicken satay
  • Salade, frites en brood

Table sharing 24,95 p.p.,voor kids t/m 12 jaar heeft Papa een broodje mini hamburger, broodje pulled pork en heerlijke chicken satay (12,95 p.p.).

Ook zijn er vegetarische alternatieven.

Details

Adres:

Papa’s Beach House
IJweg 961
2131 LV Hoofddorp
Telefoon: 023 564 26 20 (restaurant)
Telefoon: 023 556 00 70 (events)
E-mail: receptie@claus.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 11.30 – 22:00
Zaterdag, Zondag:     10:30 – 22:00

Website:
http://www.papasbeachhouse.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/PapasBeachHouse/

Instagram:
https://www.instagram.com/papasbeachhouse/

Bekijk ook:
BBQ

Tags: , , ,