stadsstranden_banner

Parkpaviljoen De Wezenlanden (Zwolle)

stadsstranden

Parkpaviljoen de Wezenlanden is een stadsstrand en paviljoen in park Wezenlanden in het centrum van Zwolle. Je kunt er even ontsnappen aan de drukte van de stad.

Bij Parkpaviljoen de Wezenlanden kun je terecht om weer op te laden en een heerlijk vakantie gevoel op te doen. Met je voeten in het zand en uitzicht op de vijver zul je direct een strandgevoel krijgen.
Met een cocktail of een ander lekker drankje kun je het gevoel compleet maken.

Ook met kleine kinderen is het gerust genieten, je kunt vanaf het terras de kinderen overal zien en in de gaten houden.

Zomervibes bij Parkpaviljoen de Wezenlanden

Ook al zo toe aan de vakantie? Of wil jij jouw vakantie nog even verlengen? Dan ben je bij Parkpaviljoen de Wezenlanden aan het juiste adres! Je kunt hier de hele dag chillen met vrienden, terwijl je geniet van lekker eten, drinken en fijne muziek. Daarnaast worden er activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Voor de kinderen is dit dan ook de perfecte plek om te spelen in het zand, terwijl paps en mams lekker aan een drankje een oogje in het zeil kunnen houden. Het wordt dé plek om even op te laden, zonder dat je hiervoor ver hoeft te reizen.

parkpaviljoen zwolle

Eten en drinken

Op kaart van Parkpaviljoen de Wezenlanden is voor ieder wat wils te vinden.
De Spaanse roots van eigenaar Romano zullen niet onopgemerkt blijven, zo is de menukaart hier en daar voorzien van een Spaanse twist. Denk hierbij aan de welbekende Chorizo’s, maar ook de Jamon Iberico blijft niet achter wegen. Daarnaast werken we met seizoensgerechten waarbij er rekening wordt gehouden met de kleine én grote eter. Als de lokale markt het eventjes toelaat worden de producten het liefst zo dicht mogelijk bij huis gekocht.
Goed eten hoeft niet ver weg te zijn.

parkpaviljoen zwolle

Wezenlanden park

Het Wezenlanden park is het drukst bezochte park van Zwolle.

Elk jaar op 5 mei dient het park als festivalterrein voor Bevrijdingsfestival Overijssel. Dit is het grootste bevrijdingsfestival van Nederland met ruim 150.000 bezoekers. Door de indeling van het park is het een echt stadspark. Er is onder andere een kinderboerderij met speeltuin, een skatebaan, een basketbalveld, het panna voetbalveld en veel wandelpaden met een groene omgeving. Kortom een unieke plek om heerlijk te vertoeven.

parkpaviljoen

Details

Adres:
Park de Wezenlanden 1
8012 BX Zwolle
038-422 82 81
info@parkpaviljoenzwolle.nl

Menu:
Menukaart
Drankkaart

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
9:00 –

Website:
https://www.parkpaviljoenzwolle.nl

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/parkpaviljoendewezenlanden/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/825990205/de-weezenlanden-zwolle/

Bekijk ook:
Zwolle

Tags: , , , , ,