stadsstranden_banner

Patagonia Beach (Scheveningen)

stadsstranden

Patagonia Beach staat voor zon, zee, strand en lucht. Hier vindt u ruimte, water, vuur én passie voor goed en eerlijk eten. Dé strandtent van Scheveningen waar je met familie, vrienden of collega’s geniet van het zand – thuis op het strand met heerlijke muziek en totale ontspanning. La pura vida in de duinen aan het begin van het Zwarte Pad. Vergaderen aan zee, een bbq, een bruiloftsfeest in de duinen en dineren bij zonsondergang.

Achtergrond Patagonia Beach

Patagonië – het beloofde land in Zuid-Amerika. Voor Marjan en Jasper, de eigenaren van de strandclub, het land dat hen drijft en waar ze van dromen. Het mysterieuze land waar alles is. Van zon, zee en ruimte, maar ook van bergen, ruwe vlaktes, outdoor en puurheid. Dat gevoel is wat ze op het strand ook aan hun gasten willen geven. Een plek waar je thuis komt, alles bij de hand en toch buiten, weg van alles.

patagonia beach

Restaurant

De quinoasalade die je verrast door de pure smaak, de kwaliteitsburger uit Zuid-Amerika of de unieke fairtrade Bocca koffie. Patagonia Beach geeft het eten een bijzondere smaakbeleving. Geniet aan het strand van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Natuurlijk zijn er ook de goed gevulde salades en speciale bites voor tussendoor.

patagonia beach

Patagonia werkt zoveel mogelijk met biologische en verantwoorde producten en probeert verstandige en duurzame beslissingen te nemen. Patagonia vindt maatschappelijke verantwoordelijkheid belangrijk en deelt dat graag met de gasten.

Werk op het strand

Bij Patagonia Beach kun je bedrijfsfeesten en vergaderingen organiseren, zakendiners en teamuitjes houden of gewoon relaxed met uw laptop komen werken. Een unieke werkplek met de nodige voorzieningen. Bovenal zorgt Patagonia voor die unieke beleving aan zee, met de voeten in het zand genieten van de luxe en eerlijke kaart, mooie wijnen in een stijlvolle en toch ontspannen atmosfeer.

Surf & Yoga activiteiten

De unieke locatie van Patagonia Beach biedt ook veel ruimte voor activiteiten. Yoga en surfen zijn hier populaire bezigheden. Als fanatieke surfer is Patagonia Beach erg blij met een mooie golfbreak. Neem je board mee en kom lekker een paar golven pakken. Na afloop leg je gewoon je board bij Patagonia neer, neem je een verkwikkende douche en chill je lekker op een van de banken.

patagonia beach

Vergroot je mentale en fysieke potentie! In de prachtige omgeving van Patagonia Beach kun je volledig tot rust komen en lekker aan jezelf werken. Van mei tot en met september organiseert Juul Hagemeijer elke zaterdagochtend om kwart over negen een yogasessie op het strand. De yogales begint met een korte meditatie, vervolgens gaan we over in een dynamische vorm van yoga waarin je leert adem en beweging te verbinden. Als afsluiting van de les volgt een heerlijke Shavasanah met het geluid van de zee als achtergrondmuziek. Na de les kun je met een gebalanceerd lichaam en een grote glimlach je weekend beginnen!

Details

Adres:
Zwarte Pad 57-A
2586 HZ Scheveningen
T: 070 – 33 88 883 voor reserveringen
T: 06 – 10 57 83 13 voor feesten & partijen
E: info@patagoniabeach.nl
Gebruik voor de navigatie het volgende adres: Gevers Deynootweg 205, 2586 HZ Den Haag

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingtijden:
Iedere dag open vanaf 09:00 uur

Website:
http://www.patagoniabeach.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/patagoniabeachclub/

Instagram:
https://www.instagram.com/patagonia_beach/

Bekijk ook:
Zwarte Pad

Tags: , , , , ,