stadsstranden_banner

Paviljoen de Vlegge (Sibculo)

stadsstranden

In het Overijsselse Vechtdal, tussen Twente en Drenthe, vind je Paviljoen de Vlegge Sibculo, een beachclub gelegen aan een prachtige recreatieplas met strand.
Laat je verrassen door het fantastische uitzicht dat vanuit het paviljoen werkelijk oogverblindend is over het water en de achterliggende bossen. Zowel in de zomer als in de winter kun je genieten van dit mooie natuurgebied in Twente. Paviljoen de Vlegge is goed bereikbaar, vanaf de N36, afslag Westerhaar, is het nog geen 5 minuten rijden en waan je je in een andere wereld.

Eten en drinken bij Paviljoen de Vlegge Sibculo

Op de benedenverdieping van het paviljoen bevindt zich het terras en snackbar. Hier kun je terecht voor friet en snacks, maar ook voor afhaalmenu’s en een ruime keuze uit lekkere ijsjes.

Paviljoen de VleggeProbeer eens een van de schnitzels, een stoofpotje of fish and chips. Verder staan er meerdere soorten speciaalbier op de kaart.

Sfeer en ambiance

Paviljoen De Vlegge Sibculo ligt op een unieke plek aan het water met een strand, waar je lekker kunt eten, vergaderen, feesten en relaxen dit allemaal in een relaxed sfeer. Hierbij liggen een brasserie, beachclub, cafe en een snackbar onder 1 dak. Met uitzicht over het water en zicht op de open keuken is het hier altijd gezellig.
Paviljoen de Vlegge
Je kunt zo met familie, vrienden en of collega’s genieten van al het lekkers, dat door de keukenbrigade bereid wordt en genieten van de prachtige locatie met huiselijke sfeer. De bediening is vriendelijk en er wordt toegankelijke muziek gedraaid.

Activiteiten bij Paviljoen de Vlegge

Je kunt verder bij Paviljoen De Vlegge ook terecht kunt voor andere activiteiten. Zo kun je bij het paviljoen je starten met wandel en fietsroutes door het mooie Twentse landschap.

Paviljoen de VleggeIn de naastgelegen recreatieplas kan gezwommen worden en het strand biedt mogelijkheden om te zonnebaden .Verder is het mogelijk om bij het paviljoen vergaderingen, bruiloften, jubilea of andere feesten te houden. Vraag hiervoor nasr de mogelijkheden.

Landal de Vlegge

Paviljoen de Vlegge ligt bij Landal Park de Vlegge. Het vakantiepark heeft een eigen bos en grenst aan de recreatieplas met recreatiestrand met de beachclub. Paviljoen de VleggeDe beachclub en de recreatieplas zijn geopend voor iedereen ook mensen die niet op het park verblijven. Mocht je toch een weekend of midweek willen ontspannen in deze rustige omgeving dan biedt het Landal park deze mogelijkheid. Op deze locatie vind je natuur, cultuur én de vrijstaande accommodaties.
Verder ligt het dicht bij de Duitse grens in een schitterend landschap met knusse dorpjes in de omgeving waar je kunt genieten van de rust en de ruimte van de schitterende Twentse Hooilanden.

Details

Adres:
Valkenlaan 1a
7693 VD Sibculo
06 4010 3976

Parkeren:
Voor het paviljoen bevind zich een ruime parkeergelegenheid

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Dagelijks vanaf 10:00 uur geopend
Winterperiode dinsdag en woensdag gesloten

Menu:
Menu

Website:
https://www.paviljoendevlegge.nl/

Twitter:

Facebook:
https://m.facebook.com/pages/category/Restaurant/Paviljoen-De-Vlegge-395214847669856/

Instagram:
https://www.instagram.com/p/Bq2Xy1agABi/

Bekijk ook:
Overijssel

Tags: , , , , , ,