stadsstranden_banner

Paviljoen Nijstad (Hoogeveen)

stadsstranden

Paviljoen Nijstad is een beachclub aan het strand Nijstad bij  Hoogeveen.

Hier kunt u het hele jaar genieten aan het water. Een unieke plek waar niks moet maar alles mag. Dus relax en krijg direct een vakantiegevoel. Naast eten, drinken en genieten kunt u ook bij ons terecht voor bruiloften, feestavonden, vergaderingen, babyshowers en nog veel meer.

Food en drinks bij Paviljoen Nijstad

Paviljoen Nijstad werkt met uitsluitend verse en lokale producten. Goed voor jou, goed voor Drenthe.

Paviljoen Nijstad
Probeer een een sharing lunch. Samen heerlijk lunchen en genieten van Strand Nijstad, laat u door onze koks verrassen met diverse heerlijke gerechtjes voor minimaal 2 personen. Een andere tip is de Black Angus beefburger op brood met cheddar, bacon, sla, tomaat en PN-saus.

Outdooractiviteiten

Het paviljoen wordt verpacht. In het gebouw is ook een sportschool gevestigd. Paviljoen nijstadOp het terrein zijn sport en outdoor-activiteiten mogelijk. Ook kun je in de toekomst met een kano of fluisterboot het water op.

Arrangementen

Naast eten, drinken en genieten kun je bij Paviljoen Nijstad ook terecht voor bruiloften, feestavonden, vergaderingen, babyshowers en nog veel meer!Paviljoen nijstad Nijstad denkt graag met je mee, de arrangementen indicaties wat mogelijk is, echter jouw wens staat bij Paviljoen Nijstad echter centraal.

Voormalige zandwinning

Wie aan Hoogeveen denkt, denkt niet direct aan een beachclub, hoe is deze plek dan tot stand gekomen? Paviljoen nijstadDe projectontwikkelaar Ben Zuidema heeft een voormalige zandwinningslocatie privé opgekocht omdat hij mogelijkheden zag. Hierbij realiseerde de ondernemer een strand, een paviljoen, villa’s langs de waterkant en in de toekomst ook een bungalowpark.

Details

Adres:

Paviljoen Nijstad
Koedijk 8,
7908TA Hoogeveen
0528 74 14 14
info@paviljoennijstad.nl

Website:
http://www.paviljoennijstad.nl

Menu:
https://paviljoennijstad.nl/#!/menukaart

Route:
Vanuit Emmen gaat u de A37 op, vervolgens neemt u de A28 en verlaat u de snelweg bij afrit 25-Zuidwolde. Neem de afrit naar rechts en vervolgens neemt u de eerste weg naar rechts, dit is de Koedijk en vindt u Strand Nijstad aan uw linkerzijde.

Parkeren:
Er is parkeergelegenheid en gratis parkeren.

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Dagelijks van 10:00 – 22:00

Twitter:

Facebook:
https://m.facebook.com/paviljoennijstad/

Instagram:
https://www.instagram.com/paviljoennijstad/

Bekijk ook:
Drenthe

Tags: , , ,