stadsstranden_banner

Pink Beach (Amsterdam)

stadsstranden

Pink Beach is een nieuwe experience en stadsstrand van Wondr in Amsterdam. Het heeft een roze thema waarbij het ideaal is om selfies te maken voor je social media. Dit is ook de insteek van de andere experiences van Wondr.

Impressie Pink Beach

Pink beach heeft getracht de sfeer van Ibiza naar Amsterdam te brengen. Ongeveer 500 meter van het Centraal Station waan je je in een oase. Het roze thema is overweldigend en de palmbomen, de cocktailbar, de ronde terrasbanken het (ballenbak)zwembad en de strandstoelen maken dat je je even op een eiland waant. Het strand is ongeveer 300 vierkante meter wat voor Amsterdamse begrippen overweldigend groot is in de stad. De mensen achter Wondr wilden hiermee een droomwereld creëren waar je je waant in tropische sferen.Pink beach

Eten en drinken

Je kunt een lekkere bite nemen bij Pink Beach. Zo is er de Palm Springs Burger, de cheesy grilled Nachos, een veggie bowl of een hotdog te krijgen. Natuurlijk hoort daar deze zomer een heerlijke cocktail of mocktail bij. Probeer eens de Barbie Pink Gin & Tonic, een Pineapple party, een Paloma Loca of spoel je liefdesverdriet weg met de Mermaid tears.

Pink beach

Voor Pink dien je wel eerst online een ticket te kopen en te reserveren (14 euro) waarbij het eerste drankje naar keuze is inbegrepen. Hoewel Pink Beach voornamelijk voor volwassenen is, is het mogelijk om een Kind ticket te kopen voor kinderen van 0-12. Dieren zijn niet toegestaan.

Wondr experience

Pink Beach is een initiatief van WONDR. Wondr is een experience playground waar je in verschillende ruimtes foto’s kunt maken in verschillende settings. Ideaal om je social media mee te verrijken. Nu is daar dus Pink bij gekomen.

Details

Adres:
Pink Beach
Meeuwenlaan 88
1021 JK Amsterdam
hi@pinkbeach.nl

Parkeren:
Parkeren kan in Parking Oosterdok, Oosterdokstraat 150 (13 euro per 24 uur).

Seizoen:
Juni – Oktober

Openingstijden:

Maandag.  12:00 – 22:00
Dinsdag.    12:00 – 22:00
Woensdag. 12:00 – 23:00
Donderdag 12:00 – 23:00
Vrijdag        12:00 – 00:00
Zaterdag     12:00 – 00:00
Zondag       12:00 – 00:00

Website:
https://pinkbeach.nl/

Menu:
https://pinkbeach.nl/menu/

Twitter

Facebook:
https://www.facebook.com/wondrexperience/

Instagram:
https://instagram.com/wondr.experience

Bekijk ook:
Amsterdamse stadsstranden

Tags: , , , , , , , , , , ,